Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy munkás fiúval? Zavarna hogy nincs pénz éttermre meg nyaralni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 20:36
21/29 A kérdező kommentje:
Fele-fele. Egyenlőség van. Én nem fogok semmit fizetni azért mert én férfinak születtem.
2015. ápr. 13. 21:15
22/29 anonim válasza:
Gondolom forintra pontosan kiszámolva.
Ilyen felfogással biztos sok hosszú boldog kapcsolatod volt már, és lesz is :D
Annyira értesz a nőkhöz, hogy tanítanod kéne...
23/29 A kérdező kommentje:
Te elvárod egy férfitól hogy elvigyen a méregdrága étterembe mi?
2015. ápr. 13. 21:21
24/29 anonim válasza:
A kérdező azt simán elnézte, hogy a nő költsön rá, de ha neki kellene valamit azonnal sikoltozik.
25/29 anonim válasza:
Soha nem voltam méregdrága étteremben, és nem is várom el, hogy bárki elvigyen.
26/29 anonim válasza:
Nem. A saját részemet ki tudom fizetni, az övét nem fogom. Nincs szükségem szolibérletre meg mit tudom én, de egy-egy mozi, színház, nyaralás azért kell. Nem eget verő igények ezek. Arról nem is beszélve hogy szeretek intelligens témákról beszélgetni, irodalom, művészet, filozófia érdekel, nem biztos, hogy a munkás fiúval ez lesz a téma....
27/29 anonim válasza:
26#
A munkásokat nem a kérdező alapján kell megítélni. Attól, hogy valaki fizikai munkával keresia kenyerét, az nem jelenti azt, hogy bunkó. Igaz, rengeteg az olyan köztük, mint a kérdező, de van normális is.
Én is munkás vagyok, de érdekes módon mindig jut annyi, hogy elvigyem valahova a páromat. Még akkor sem nyavajgok, ha esetleg nekem kell fizetni valamit.
Tudod, kézdező a szerelem abból is áll, hogy nem sajnálod a párodtól azt, amid van.
28/29 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit, csak egy általánosságot mondtam. Természetesen nem a munkája az első amit nézek, hanem az intelligenciája, kedvessége, embersége és nem utolsó sorban a céltudatossága az életben. De a kérdezőből a kommentjei alapján mindez hiányzik, viszont sosem fogja elismerni, mert könnyebb azt mondani,hogy a nők pénzéhesek, mert néha moziba, színházba akarnak menni.
29/29 anonim válasza:
Az anyagi helyzet a nőket jobban foglalkoztatja mint a férfiakat. A nők vágynak az anyagi biztonságra. Nekem aztán teljesen mindegy, hogy a párom egy egyszerű eladó nő egy boltban vagy egy igazgató nő aki több száz embert irányít, a keresete sem fontos, a lényeg, hogy jól érezzem magam mellette és érezze magát mellettem nőnek. Természetesen nem fogok mindent én fizetni, de a részemet mindig kifizetem, és ha kiérdemli akkor majd veszek neki ajándékot vagy meglepem valamivel. Én így gondolom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!