Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy munkás fiúval? Zavarna hogy nincs pénz éttermre meg nyaralni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 20:36
11/29 anonim válasza:
Szerintem még saját magát sem tudja eltartani, nem ám egy egész családot...
12/29 anonim válasza:
Persze hogy járnék, és egyáltalán nem zavarna az a lényeg hogy szeressen :)
13/29 A kérdező kommentje:
Saját magamat el tudom. A családot pedig közösen kell eltartani nem? Én meg a feleségem....
2015. ápr. 13. 21:00
14/29 A kérdező kommentje:
istenem ezek a nők miért ennyire pénzéhesek? ha nincs meg a szolibérletük meg az étterem meg az utazgatások akkor egyből megy a nyafogás.
2015. ápr. 13. 21:00
15/29 anonim válasza:
Akkor akik igennel válaszoltak menjenek a munkásfiúval moziba, most.
16/29 anonim válasza:
Akik igennel válaszoltak, azok még tuti nem voltak együtt csóróval. Elég ciki, ha mindig mindent a csaj fizet. Mindegy, csak szeressen? Amikor az összes pénzed elmegy arra, hogy a pasid ne szenvedjen hiányt semmiben, akkor is mindegy lesz? Vagy amikor csak otthon ültök a TV előtt, nem mentek sehova, mert jujj az pénzbe kerül...
17/29 A kérdező kommentje:
utolsó, te miért vagy ilyen pénzéhes? Ha szeretitek egymást akkor egy közös séta a parkban is jó program...vagy neked csak a konzum programok a tartalmasak amik pénzbe kerülnek?
2015. ápr. 13. 21:06
18/29 anonim válasza:
Nem vagyok pénzéhes. Csak túl sokat költöttem már lúzer pasikra. Akik csak pislogtak, ha valahol fizetni kellett volna. Séta a parkban? Persze, 1 alkalomra jó. De te egész évben csak sétálgatnál?
19/29 A kérdező kommentje:
te meg egész évben csak pénzt költenél? Nem járnál csóróbb sráccal és nem tartod magad pénzéhesnek..gratulálok.
2015. ápr. 13. 21:11
20/29 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy találni fogsz egy olyan csajt, akire soha nem kell költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!