Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Euro Truck Simulator 2-ben,...

Euro Truck Simulator 2-ben, hogyan tudom elérni, hogy a felvett sofőreim ne 4-500eur hasznot hozzanak a házhoz, hanem nagyságrendekkel többet?

Figyelt kérdés

Single playbe játszom, csak unaloműzés, semmi eredeti se multy.

Van 4 felvett sofőröm, akik napi 1000 hasznot hoznak fejenként kb.

Szeretném megtudni mivel tudom ezt a hasznot növelni.

Jobb kamion, esetleg a mostanit kicsit "feltuningolni", vagy más egyéb?

Vagy vennem kellene fel 10-15 sofőrt új garázsokkal és akkor meglenne a napi 15-20.000 eur bevételem belőlük?

szerintem mire ezt a szintet elérném 3x törölném le a játékot :D

2014. aug. 3. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Vedd fel a legmagasabb szinten lévő sofőröket. Ha éppen nincs fuvarod, menj egy pihenőhelyre és háromszor egymás után pihenj, közben az embereid dolgoznak. De ekkor is ki kell várnod, amíg fejlettebbek lesznek. Megjegyzem, az a garázs, ahol te vagy, gyengébben fog teljesíteni, ha te nem vállalsz fuvarokat, csak az embereidet dolgoztatod. Gyors gazdagodást csak csalással tudsz elérni, én és vagy 50 emberem hosszú hónapok alatt lettünk 10.0 minősítésűek.
2014. aug. 3. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Egyenlőre egy garázsom van, de most nincs kedvem többet venni, szutykos kamionom van, és így én nem élvezem a játékot.

Az, hogy pihenek nem jó, mert amit engedett a játék hitelt felvettem és törlesztenem kell :D

2014. aug. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!