Mennyi esélyt láttok hogy lolban bronz V bol felhúzzam magam Silver V be? Valaki akinek mar sikerült ezt elérni adna tanácsokat?
Egyedül senki sem arat szóval ez hülyeség. 3accot húztam ki onnan eddig. A lényeg, hogy tanulj meg farmolni, ne húzd fel magad, ha veszítesz. Ne legyen értelmetlen halálod,ne fuss be a 300hp-s enemy után, a bokorba, ha az nincs wardolva te pedig nem tudsz menekülni.
Ne focusold csak azért az adc-t,mertő tolja a legtöbb dmg-t, ha meghalsz mielőtt odaérnél hozzá.
Ha adsz ingame nevet akkor megtudomlesni 1-1 játékod és segíthetek a hibák felismerésébe.
Ha van egy minimális játéktudásod akkor ki fogsz jutni. Túl sok tanácsot nem tudok adni, csak a szokásosokat:
-figyelj a farmra
-ne flamelj
-ha más flamel akkor az ignore hasznos
-ha nem smurf accot húzol, a napi 3 vereségnél hagyd abba
-minimum 5-ből 4 poszton tudjál játszani (az egy nem lehet a support!)
-tanulj ki 1-2 karaktert alaposabban
Pár szóban összefoglalva: ne legyél (nagyon) szar. Én magam kb 50 meccsel húztam ki bronz 5-ből silverbe egy smurf accot goldos játéktudással.
persze kijuthatsz, ha nem kapsz magadmellé féleszű lengyeleket és együttműködésre képtelen román játékosokat... én már olyat is kaptam, hogy a gyerek unranked,60wines normál gémbe és szilveres primédje húzta.. (ne akard tudni hogy felidegesített :D)
visszatérve a kérdésedre egyik haverom kijutott bronz5ből most silver4, azt mondta hogy nagy szenvedés volt, 3szor vesztett divizión belüli lépést, és volt amikor csak 1-2ligapontot kapott nyertes játékért.
6 válazoló! Nem tudom hogy te mostanában mennyit lolozol, én azt tapasztalom hogy szilverbe is bárki bejuthat...
Akikkel nem idegesedés együtt játszani azok legalább platinások. Az EUNE tele van olyan playerekel akiknek mázlijuk volt és szilver5be kerültek, játékan semmit nem tudnak (pl elmennek jungléba és egy nyomorult ganket nem adnak vagy elfeedelik az enemyt maj mennek trollkdni, csapatjátékra képtelenek...még tudnék sorolni) mégis szidnak mindenkit elcseszik a játékot mert szilveresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!