Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kedvem melegként élni. Melegek, ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot?
Szia!
Pedig az első és a legfontosabb dolog hogy eltud magad fogadni. :)
Ne foglalkozz azokkal akik bántanak nehéz de nem szabad hagynod hogy befolyásoljanak.
kérlek nézd meg mit mond Adam Lambert ebben a videóban :)
Van alatta magyar felirat ha nem tudnál angolul
https://www.youtube.com/watch?v=ANxTnH_JZLk
és még ezt a zenét is javaslom
https://www.youtube.com/watch?v=vLl3ag8Q8us
gondolkozz azon amit mond :)
Tudom hogy nehéz neked és nem tudod hogy miért éppen te.
Erre nincs is válasz de erősnek kell lenned.
Nem adhatod fel. Vannak emberek akik ezt elfogadják.
Csak találnod kell olyan embereket akik nem ítélnek el emiatt.
18/L
Sajnos megoldást nem tudok szolgálni, csak megnyugtatást, hogy nem vagy egyedül. Rengetegen vagyunk hasonló helyzetben, és sajnos a mi korosztályunkban a melegek közt nagyobb az öngyilkossági ráta. Úgyhoy ne mondj le az életről, és ne akard másnak mutatni magad, mint aki vagy. Hidd el, igy is lesz családod, a különbség csak annyi lesz, hogy a gyerekeidet sokkal jobban fogod tudni felnevelni, mivel meg tudod nekik mutatni, hogy a gyűlölködés és az utálat nem tesz jót, és hogy férjed lesz feleség helyett. Rengeteg helyen van már ugyanannyi jogunk, mint a többieknek, pl. az Egyesült Államok több főbb államában(pl. Washington, New York), Hollandiában, Svédországban, Kanadában, stb. Az emberekkel, akik szemétkednek veled, pedig csak annyit tehetsz, hogy ignorálod őket. Én is még a szekrényben vagyok, és sokszor szóltak be olyanokkal, hogy biztos azért nem tetszik nekem senki mert homokos vagyok, meg amikor az egész téma szóba jön, jó pár szem rám szegeződik. Ami nem éppenséggel jó, mivel az osztályom eléggé homofób, elvégre a magyar oktatás annyira gyenge, hogy a tankönyvek gyakorlatilag egyszerűsitett Bibliák(semmi bajom a vallással, csak annyi, hogy baja van velem, viszont azért nehogymár mindenkinek ugyanolyan vallásúnak kelljen lennie, ez egy szabad ország), és több tanár is nyiltan homofób és rasszista. Viszont tudnod kell, hogy ezek az emberek sokkal kevesebbet érnek nálad. Megelőzve a homofóbokat, nem azért gondolom ezt, mert te meleg vagy ők meg nem, hanem mert ők nem toleránsak, és ezért érnek kevesebbet mint a toleráns emberek.
Azt is tudnod kell, hogy ezt nem te döntötted el, ezzel születtél, és ugyanannyira tudsz teljes életet élni. Nem kell felfújni a dolgot, egyedül csak a hálószobai dolgokra kéne hogy kihasson a szexualitás, ha pedig akárki a magánéletedben akar turkálni, és elitélni mert nem vagy olyan, mint ő, annak mutass be, és sétálj el. Ne gyűlöld magad, inkább ismerd fel az értékeidet. A másság nem rosszabb, hanem pont hogy kiemel az átlagemberek közül, megpróbáltatásoknak tesz ki, és ezzel bölcsebbé tesz mint a többi embert.
Gondolj csak bele, hány és hány meleg ember van, aki szintén nehezen dolgozta fel ezt a dolgot(mert valljuk be, az egész nem olyan, hogy felkelsz reggel, és rájössz hogy meleg vagy), és milyen sikereket ért el. Például Alan Turing, Neil Patrick Harris, Abraham Lincoln(gyanithatóan), Leonard Bernstein, és a lista még hosszú. A lényeg, hogy túljuss azon a tévképzeten, hogy te kevesebb vagy mint bárki más, csak mert a saját nemedhez vonzódsz, és elfogadd magad. Sok sikert hozzá, és kérlek, ne kövess el öngyilkosságot. Az abszolúte semmit nem old meg, csak a körülötted állóknak teszi rosszá az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!