Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs kedvem melegként élni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kedvem melegként élni. Melegek, ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, meleg.. Az a bajom, hogy nem tudom magam elfogadni, nem tudok beilleszkedni sehová, nincs egy barátom sem, rossz a kapcsolatom az egész családdal.. Mindenki utál, nem tudok ugy elmenni az utcán vagy az iskolában a folyosón, hogy valaki nem szólna be, hogy na itt a kis b-zi, meg hasonlók.. Nekem elegem van, én ezt már nem bírom! Egyszeruen nem akarok így élni!! Ha arra gondolok, hogy soha nem lesz gyerekem, családom, akkor legszivesebben megolném magam.. Utálom magam, miért lettem én ilyen? Mit vétettem, hogy ezt kapom? Semmi kedvem az élethez..
2015. ápr. 7. 00:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom mi az isten fszát kell azzal törődni hogy más emberek mit gondolnak rólad. Ha te ezeken fogsz gondolkodni, nem lesz jó életed, a társadalmi konvenciókra, mint pl. a család, kutya, autó, 2 gyerek bass.zál rá, ezek egyáltalán nem fontos dolgok egy meleg életében, csak évszázadok óta ezt látjuk és úgy gondoljuk, hogy ez a követendő példa. Nézd a pozitív oldalát: nem csúszik be egy gyerek, a pasik reggel is ugyanolyan szexik mint este (nőkkel ellentétben) és főleg hogy nem vesz el 1 kölyök 18 évet az életedből, és még meg is spórolsz rajta 1 rakás pénzt. Eleinte én is utáltam magam amiért meleg vagyok, de idővel rájöttem, hogy mekkora szerencsém van, hogy ez sikerült. Sokkal boldogabb vagyok így mint amikor heteróvá akartam válni sok évvel ezelőtt. Mások véleményével pedig nem kell törődni, főleg hogyha random emberek, akiket nem is veszel emberszámba, mivel nem érnek fel a te szintedhez. 23F
2015. ápr. 7. 07:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igaza van a 11-esnek. Ne tedd magadévá a képmutató társadalom vélt vagy valós elvárásait, mert az csak meg fog nyomorítani. Ha elfogadod magad, akkor lehet egy boldog életed.
2015. ápr. 7. 09:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Pedig az első és a legfontosabb dolog hogy eltud magad fogadni. :)

Ne foglalkozz azokkal akik bántanak nehéz de nem szabad hagynod hogy befolyásoljanak.

kérlek nézd meg mit mond Adam Lambert ebben a videóban :)

Van alatta magyar felirat ha nem tudnál angolul

https://www.youtube.com/watch?v=ANxTnH_JZLk

és még ezt a zenét is javaslom

https://www.youtube.com/watch?v=vLl3ag8Q8us

gondolkozz azon amit mond :)

Tudom hogy nehéz neked és nem tudod hogy miért éppen te.

Erre nincs is válasz de erősnek kell lenned.

Nem adhatod fel. Vannak emberek akik ezt elfogadják.

Csak találnod kell olyan embereket akik nem ítélnek el emiatt.

18/L

2015. ápr. 7. 11:03
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Nekem pedó hajlamaim vannak, de szeretek élni. Ezt biztatásul írom.
2015. ápr. 7. 11:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon fiatal vagyok, 13 éves, tudod eleinte engem is szekáltak, aztán elmondtam, hogy meleg vagyok. Hülyén hangzik, de azóta sokkal kevesebben csesztetnek emiatt. Ha mégis leb*ziznak, ilyeneket mondok pl.: A meleget preferálom.Nem kell aggódni, telibe kell sz*rni a társadalmat. Amikor én végigsétálok az utcán (és az minden csak nem férfias) mindenki bámul. Én ennek csak örülök, mert kitűnök a töbi ember közül. Hidd el sokkal jobban leszel, lesz családod, akár még gyereked is hisz ma már rengeteg lehetőség van rá.
2015. ápr. 7. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:
#9: te aztán nagyon "okos" vagy.
2015. ápr. 7. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos megoldást nem tudok szolgálni, csak megnyugtatást, hogy nem vagy egyedül. Rengetegen vagyunk hasonló helyzetben, és sajnos a mi korosztályunkban a melegek közt nagyobb az öngyilkossági ráta. Úgyhoy ne mondj le az életről, és ne akard másnak mutatni magad, mint aki vagy. Hidd el, igy is lesz családod, a különbség csak annyi lesz, hogy a gyerekeidet sokkal jobban fogod tudni felnevelni, mivel meg tudod nekik mutatni, hogy a gyűlölködés és az utálat nem tesz jót, és hogy férjed lesz feleség helyett. Rengeteg helyen van már ugyanannyi jogunk, mint a többieknek, pl. az Egyesült Államok több főbb államában(pl. Washington, New York), Hollandiában, Svédországban, Kanadában, stb. Az emberekkel, akik szemétkednek veled, pedig csak annyit tehetsz, hogy ignorálod őket. Én is még a szekrényben vagyok, és sokszor szóltak be olyanokkal, hogy biztos azért nem tetszik nekem senki mert homokos vagyok, meg amikor az egész téma szóba jön, jó pár szem rám szegeződik. Ami nem éppenséggel jó, mivel az osztályom eléggé homofób, elvégre a magyar oktatás annyira gyenge, hogy a tankönyvek gyakorlatilag egyszerűsitett Bibliák(semmi bajom a vallással, csak annyi, hogy baja van velem, viszont azért nehogymár mindenkinek ugyanolyan vallásúnak kelljen lennie, ez egy szabad ország), és több tanár is nyiltan homofób és rasszista. Viszont tudnod kell, hogy ezek az emberek sokkal kevesebbet érnek nálad. Megelőzve a homofóbokat, nem azért gondolom ezt, mert te meleg vagy ők meg nem, hanem mert ők nem toleránsak, és ezért érnek kevesebbet mint a toleráns emberek.

Azt is tudnod kell, hogy ezt nem te döntötted el, ezzel születtél, és ugyanannyira tudsz teljes életet élni. Nem kell felfújni a dolgot, egyedül csak a hálószobai dolgokra kéne hogy kihasson a szexualitás, ha pedig akárki a magánéletedben akar turkálni, és elitélni mert nem vagy olyan, mint ő, annak mutass be, és sétálj el. Ne gyűlöld magad, inkább ismerd fel az értékeidet. A másság nem rosszabb, hanem pont hogy kiemel az átlagemberek közül, megpróbáltatásoknak tesz ki, és ezzel bölcsebbé tesz mint a többi embert.

Gondolj csak bele, hány és hány meleg ember van, aki szintén nehezen dolgozta fel ezt a dolgot(mert valljuk be, az egész nem olyan, hogy felkelsz reggel, és rájössz hogy meleg vagy), és milyen sikereket ért el. Például Alan Turing, Neil Patrick Harris, Abraham Lincoln(gyanithatóan), Leonard Bernstein, és a lista még hosszú. A lényeg, hogy túljuss azon a tévképzeten, hogy te kevesebb vagy mint bárki más, csak mert a saját nemedhez vonzódsz, és elfogadd magad. Sok sikert hozzá, és kérlek, ne kövess el öngyilkosságot. Az abszolúte semmit nem old meg, csak a körülötted állóknak teszi rosszá az életét.

2015. ápr. 7. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok valami nagy bölcs. De azért próbálok valamit mondani neked. Keress egy levelező társat, akivel beszélgethetsz erről.
2015. ápr. 8. 05:12
 19/19 atipikus72564 válasza:
Hát ez érdekes. Mármint nem amit kérdeztél hanem a válaszok. Szerintem te abban a "fázisban" vagy amiben én voltam. Nagyából egy időssek vagyunk. Tudom, hogy most nehéz neked. A lényeg: Te még nem barátkoztál meg ezzel a helyzettel. Fontos, hogy elfogadd magad. Utánna menni fog minden. Kb. 10.-es vagy, nehéz egy meglévő közösségbe beilleszkedni. De ha barátkozni akarsz sose késő, kezzd a lányoknál (ők elfogadbbak). A pszihológus meg eszedbe ne jusson én jártam amyám kérésére ( amúgy én "nyíltan" meleg vagyok) jó volt meg minden de nem ért semmit.Ő is azt mondta ez nem betegség ebből nem lehet kigyógyulni.... szívesen segítenék neked ha ismernélek...sok sikert
2015. ápr. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!