Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs kedvem melegként élni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kedvem melegként élni. Melegek, ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, meleg.. Az a bajom, hogy nem tudom magam elfogadni, nem tudok beilleszkedni sehová, nincs egy barátom sem, rossz a kapcsolatom az egész családdal.. Mindenki utál, nem tudok ugy elmenni az utcán vagy az iskolában a folyosón, hogy valaki nem szólna be, hogy na itt a kis b-zi, meg hasonlók.. Nekem elegem van, én ezt már nem bírom! Egyszeruen nem akarok így élni!! Ha arra gondolok, hogy soha nem lesz gyerekem, családom, akkor legszivesebben megolném magam.. Utálom magam, miért lettem én ilyen? Mit vétettem, hogy ezt kapom? Semmi kedvem az élethez..
2015. ápr. 7. 00:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért néznek melegnek? Ha családot és gyerekeket szeretnél akkor nem vagy meleg, vagy hogy érted?
2015. ápr. 7. 00:59
 2/19 anonim ***** válasza:
De az egészet bas zhatja ha már mjndenki ezt tudja róla
2015. ápr. 7. 01:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 16 vagy. A következő 10-15-20 évben bőven lehet, hogy itthon is házasodhatnak és fogadhatnak örökbe meleg párok. Ha netán mégsem, akkor meg mehetsz olyan országba.
2015. ápr. 7. 01:05
 4/19 anonim válasza:
0%
Miért, kinek mondtad el hogy meleg vagy? Esetleg ezt a családoddal is közölted? Neharagudj de én szégyelném és tuti titkolnám. És úgy próbálnék viselkedni, öltözködni mintha hetero lennék. Akkor tuti lennének barátaid.
2015. ápr. 7. 01:05
 5/19 A kérdező kommentje:
Tényleg meleg vagyok, de senki nem tud róla, titkolom.. Csak elég lànyos a viselkedésem és mindenki terrorizál.. Teljesen elegem van, miért nem tudnék olyan lenni én is, mint a többi 16 éves fiú? Miért vagyok ilyen szerencsétlen, hogy meleg lettem? Gyülölöm magam!!!!!
2015. ápr. 7. 01:06
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Meleg vagy!? -> Légkondi

Krejatííívitááás pls

:DDDD

2015. ápr. 7. 01:25
 7/19 anonim válasza:
19%
Ha utálod így magad akkor változtass! Változtass a viselkedésesen, ne csinálj lányos dolgokat. Próbálj úgy viselkedni mint egy normális 16 éves :)
2015. ápr. 7. 01:32
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a baj, hogy meleg vagy, attól még lehetnél boldog. Csak sajnos nem tudsz megbírkózni ezzel a helyzettel. Pszichológus segíthet.
2015. ápr. 7. 02:33
 9/19 anonim ***** válasza:
7%

Semmi pszichológus.

Magadban döntsd el hogy nem vagy meleg és kész.

Minden fejben dől el. Tudom, hogy a féefiak esetében ez génmódosulás miatt történik, míg a nőknél nincs meleg hajlam, azt ő beképzelik.

De te meg legyél erős és változtass.

Ha más nem is, előbb ismerkedsz a lánnyal, haverkodtok. Megy az lassan.

És amúgy is, egy csajnak is van segglyuka...használd ki (nem gúnyos poén). Es tenyleg jó ez igy...

2015. ápr. 7. 02:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

# 9

"Magadban döntsd el hogy nem vagy meleg és kész.

Minden fejben dől el."

Tudnál egy őszinte választ adni, hogy ha te elhatároznád, hogy ezentúl nem heteroszexuális vagy, hanem homoszexuális, tudnál nők helyett férfiakhoz vonzódni és velük szexuális életet élni?

Nálad működne a "minden fejben dől el" ebben a kérdésben?

2015. ápr. 7. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!