Ti hogy vészeltétek át ezt az egy alvás kevés, két alvás sok időszakot?
Úgy, hogy segítettem neki átállni az egy alvásra. Délelőtt mentünk sétálni (ő ekkor még csak 10 hónapos volt), ilyenkor elnézelődött, így nem aludt. Hazaértünk, megebédelt és délben letettem aludni. Aludt 4 órát. 2 hét alatt megszokta, mai napig ez a napirend (persze már nem babakocsizunk, hanem motorozunk stb.).
Kék-zöld folt minden gyereken van, ez természetes.
Délelőtt játszótereztünk, télen is:) 11.30-12.00 körül ebéd utána alvás. Legkésőbb háromkor ébresztettem, így olyan 2,5 órát aludtak. Délután vagy kimentünk az udvarra és ha hűvösödött az idő, akkor játszottunk bent, vagy csak a lakásban játszottunk. 7 körül vacsi és fürdés volt. Utána mentek aludni. Akkor még meséltünk néha diavetítőztünk és elég könnyen elaludtak.
Mivel nekem ikreim vannak, muszáj volt a napirend, mert két gyerekhez nem tudtam egyszerre igazodni.
Nem átvészeltem hanem segítettem neki átállni az egy de nagyobb hosszabb alvásra!
Mikor délelött kezdett álmosodni elindultunk sétálni, a friss levegőtől kinyílt a csípája meg nézelődött is!Fél 12 körül ebéd mad dél legkéssőbb negyed 1-kor aludt!Tele pocakkal aludt egyhuzamba 3-3,5 órát is!Így bírta este 7-ig ,ajd fürdés fél8-8-kor aludt!
Mi most vagyunk az atallas kozepen. 1 eves a lanyom, es amit leirtal nalunk is megvan ;) Ez akkor igaz, ha tovabb alszik, mint reggel 8. Ha elobb kel, en nem szivozok alszik 2x. De altalaban 8 utan kel. Delben ebed, utana alszik. Este pedig 8 korul nagyon hamar elalszik.
En is van hogy kiviszem mar delelott is. Igy azert tobb idonk van. Elotte vagy azert nem tudtunk kimenni, mert aludni kellett volna mar, vagy mert ehes volt...es utana kellett aludni :D Ha nem tudunk kimenni, akkor nalunk is van, hogy rajtam nyulik egy kicsit. De nem alszik el ;) Viszont pihenget. Az mas dolog, hogy ma pl. olyan almos volt, hogy ebed sem csuszott. Nem baj megette utana.
Viszont kerdeznek egyet, ha lehet (bocs az off-ert, de megsem akkora off.) Ti hogy etettek? En ezzel szivok. Reggel szinte csak a tej. 10-10.30-kor tizorai. De akkor delben meg nem igazan ehes :S Fel 1-et meg alig birja ki. A delutani etetesek rendben vannak, en a tizorai-ebeddel bajlodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!