Csak nálunk nem működik a "leteszem aludni" dolog?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem alkalmatlan vagyok anyának. 10 hós a kislányom, délelőtt fél 11 körül és délután 3-4 körül alszik fél-hármonegyed órát. Egy-két kismamával beszélgetek és teljes megelégedettséggel mondják, ha korábban leteszik aludni a babát a szokott időnél, akkor is el alszik. Hát nálunk ez nem működik, ha nem álmos úgysem alszik el hiába ringatom meg csitítgatom! Vagy én vagyok a béna?2014. jan. 12. 10:56
1/6 anonim válasza:
az én fiam 2 órát van fent és 1 órát alszik. 10 hónapos. cicin vagy ringatva alszik el, esetleg babakocsiban, de egyedül nem tud. volt már hogy hamarabb próbáltam letenni valami miatt, de úgy sem alszik el, ha nem álmos, ringathatom én órákig is.
2/6 anonim válasza:
Biztos nem vagytok egyedül. Ha én lányomat se tudom előbb letenni bele is gebedhetek. de a felnőtteknél is így van. ha nem álmos nem tud aludni.
3/6 anonim válasza:
Volt olyan időszak, hogy a fiunkat gond nélkül le lehetett tenni és kijönni a szobából.
Most 20 hónapos és "apa/anya lecsüccsen/megsimogat"-ált fél óra, mire elalszik este, napközben gyorsabban.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. jan. 12. 15:44
5/6 anonim válasza:
9 hónapos kisfiam 3 óra fenntlét után hajlandó aludni. Hiába ringatom 2 óra után, nem alszik el. Ne aggódj, ebbesemmi rossz.n nincs
6/6 anonim válasza:
Kisfiam már 14 hós, sosem volt hogy pl. magától elaludt volna játszás közben vagy etetőszékben. Napközben is babakocsiban alszik, este pedig magamra veszem. Hiába van fent akár 5-6 órán át, le nem tenné a fejét megpihenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!