3 hónap körüli babádat mikor teszed le aludni a nap folyamán? Attól függetlenül, hogy mennyit alszik. Van már valami alapod, még ha nem is fix a napirended?
Reggeli szopi (kb. 9) után alszik egy nagyobb blokkot délelőtt, és ebéd után is, kb.12- 2ig. 3-4-ig/5-ig séta babakocsival (ennek min.felét átalussza), majd ébren van estig, 7körül fürdés, utána még ébren van picit, majd alszik 11ig. Éjjel egyszer kel, 3-4 között, utána már csak reggel, amikor mi is kelünk, kb. fél7kor.
Éppen ma 2 hónapos.
3 honapos koraban fel hetkor kelt, fel kilenckor aludt 20percet a babakocsiban, utana 11tol akar 2-3ig, es hattol fel hetig. Kilenckor fekudt, ejjel aludt. Semmit nem tettem erte, hogy napirendje legyen, ez a kiscsaj oraval a testeben szuletett, az elso naptol total fix a menetrendje, es ha valtozas volt (pl. Elhagyott egy alvast) azt is maganak csinalta egy nap alatt. Ezt csak azert irom, mert egy baratnomet frusztralta, hogy ilyen percre fixek a napjaink, mikor o meggebed, es nekik meg csuszkal. Nem en voltam baromi ugyi, igy szuletett a kisasszony. :)
21 honapos mar.
Utolso vagyok. Most valtozott az eletunk. :-)
Mult het csut-pentek volt egy hullamvolgy, sztem fejlodesi ugras volt. Ejjel tobbszor ebredt, nappal is gyakrabban kerte a cicit az eddigi 3 oranal. Szombat este ugy ereztem, h eljott az ideje a kulon alvasnak. (Eddig mellettunk volt babaobolben, de sajnos ropant "hangosan" alszik, egesz ejjek nyog almaban, mi meg semmit nem tudtunk pihenni.) Szombat ejjel meg felebredt 3-kor, de vas es hetfo ejjel mar csak reggel 6-kor, mosr 5-kor, de tudom, h most keveset vacsizott, mert faradt volt es bealudt. Szoval ugy nez ki, 12hetesen atalussza az ejszakat. Most nappal is csak 4 orankent kert enni. Kerdezo, Te meg nem irtad meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!