Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet valakinek, hogy így viselkedik?
Mikor feltölt magáról egy fotót facebookon nyilvánosan tölti fel, így nem csak az ismerősei láthatják hanem mindenki. Pár nap múlva viszont lekorlatozza, és már csak az ismerősei láthatják.
Ezt minden képével eljátsza. Likeolni csakis az ismerősei likeolhatják, tehát nem azért teszi, h többen likeolják.
Milyen okból csinálhatja ezt valaki? Van erre magyarázat? :)
Tudom h hülyeségnek és lényegtelen dolognak tűnik, de nekem fontos lenne tudnom az okát.
Igen, ez nekem is eszembe jutott. Ez a lány szerintem nagyon rendes, én ilyennek ismertem meg. Tehát ezt nem szándékosan teszi, ebben biztos vagyok. Nem akar ő rosszat nekem, csak valamiért ezt csinálja. Az hogy miért teszi? Sajnos biztosan nem tudom.
Mondjuk azt még tudni illik a lányról, h nagyon büszke és makacs. Nem az a bocsánatkérő típus. Emiatt is gondolom ezeket a jeleket fontosnak. Van egy sztorim amiből nagyon látszik milyen büszke és makacs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!