Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet valakinek, hogy így viselkedik?
Mikor feltölt magáról egy fotót facebookon nyilvánosan tölti fel, így nem csak az ismerősei láthatják hanem mindenki. Pár nap múlva viszont lekorlatozza, és már csak az ismerősei láthatják.
Ezt minden képével eljátsza. Likeolni csakis az ismerősei likeolhatják, tehát nem azért teszi, h többen likeolják.
Milyen okból csinálhatja ezt valaki? Van erre magyarázat? :)
Tudom h hülyeségnek és lényegtelen dolognak tűnik, de nekem fontos lenne tudnom az okát.
2#
Ez nem válasz a feltett kérdésre. Milyen alapon formálsz te véleményt egy kérdés alapján valakiről illetve valakikről? Ráadásul álltalánosítasz...
Miből gondolod h fiatal vagyok?
Igen én is erre gondoltam. Mit gondolsz, ezt azért teszi, mert még érez valamit, és akarná folytatni?
Még annyi, h sok szerelmes zenét is oszt meg, pedig nincs pasija. Ezeket is nyilvánosan.
Gondolom rájöttél, ismerősök voltunk, randiztunk párszor, majd miután nem jöttünk össze, ami mindkettönk hibája volt, de főleg az enyém, törölt fbkról. Ezután jöttek ezek a képek.A lány 20-as évei elején jár.
simán lehet, hogy nem tudja, hogy be tudja állítani, hogy mindig lekorlátozva jelenjenek meg a képek, előre meg elfelejti és csak később jut eszébe.
persze az is lehet, hogy tényleg valamilyen szándékkal teszi, de ez nem csak akkor feltételezés, ha te találod ki, hanem akkor is, ha vadidegenek, vagy akár ismerősei mondják.
ha az igazat akarod megtudni, akkor tényleg tőle kell megkérdezned, nem itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!