Jared nomak kérdése:
Vizöntő férfi vagyok és egy skorpió nő lett akibe bele szeretem. A bökkenő, hogy nem zárta le az exet. Néha barátként viselkedik néha nem! Történt köztünk minden már. Valakinek valami tanács, hogy ezt a dolgot valamerre eldontsem?!
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 01:10
1/27 anonim válasza:
A tanácshoz okvetlenül tudnunk kellene a hölgy exének a horoszkópját, anélkül sajnos nem megy... -.-
2/27 A kérdező kommentje:
Az ex horoszkópja Bak
2014. márc. 7. 01:47
3/27 anonim válasza:
Kell még tudni az aszcendenst, a viking rúnátokat, melyik kínai állatövi jegy alatt születtetek, a szerencseszámotokat és a pinkódjaitokat. Normális választ ezek nélkül nem fogsz kapni.
4/27 A kérdező kommentje:
Sajnos erre nem tudok válaszolni !
Annyit tudok , hogy az én aszcendesem Vizonto
2014. márc. 7. 01:55
5/27 anonim válasza:
Kérdező, nem tűnt fel hogy szivatnak?:D
6/27 A kérdező kommentje:
De igen!
Csak közben egy nagyon szoros kapcsolat lett köztünk ! Csak én vagyok mellette ezért nehezíti meg a dolgomat!
2014. márc. 7. 02:23
8/27 A kérdező kommentje:
Idáig én is eljutottam :)
2014. márc. 7. 02:34
9/27 anonim válasza:
Hagyd a francba, ha téged akarna, akkor nem lenne néha se barát.
10/27 anonim válasza:
Jesszusom... Én a kommentem előtti válaszokra gondoltam, de jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!