Vizöntő férfi vagyok és egy skorpió nő lett akibe bele szeretem. A bökkenő, hogy nem zárta le az exet. Néha barátként viselkedik néha nem! Történt köztünk minden már. Valakinek valami tanács, hogy ezt a dolgot valamerre eldontsem?!
Nos, ha valakit ki lehet használni, azt ki is fogják!
Horoszkóptól függetlenül!
Te vagy az ugródeszka a csajnak, ha melletted kigyógyult az exéből, le fog lépni!
Szerintem légy férfi és zárd le!
Vízöntő és Skorpió
Mi csalja a fénykedvelő Vízöntőt a Skorpió rejtélyes, sőtét mélységei felé? Az ismeretlen felfedezésének izgalma, a különbözőség igézete, az a szexuális varázs, amivel a Skorpió- minden jegyek legszenvedélyesebbike - egy kiváncs Vízöntőt megbabonázhat. Eközben a Skorpió könnyebben lehatol saját érzéseid mélyére, mint te magad - mert a Vízöntő, noha érdeklődik, jobban szeret a felszínen maradni. Csakhogy az idő múlásával megtörheti ezt a varázslatot, és ha így történik, nem marad más a helyén, mint a Skorpió szeszélyes rosszkedvei, borongós féltékenysége, és feltett szándéka, hogy a Vízöntő szívét kulcsra zárja a világ fennmaradó része elől. Ebből nagy perpatvar kerekedhet, ha a Vízöntő nem tudja legalább némileg magáévá tenni a Skorpió komoly játékszabályait, és a Skorpió békétlenkedésére nem tud békülékenységgel felelni. A Skorpiónak pedig egy életre meg kell tanulnia, hogy partnere rosszul tűri az érzelmi huzavonát, jobban teszi hát, ha féltékenykedés helyett inkább megbizík benne.
(forrás: Asztro-szerelem)
Kérdező: egy Skorpió hűségében nagyon ritkán bízz meg. Hiperérzékeny természete van, így belegabalyodik a pitiáner bosszúállásaiba, s így vagdalkozik össze-vissza, ez férfira is és nőre is igaz. Soha nem tudtam megértem ezt a párost, miért rajon annyira a Vízöntő a Skorpióért, sokkal jobb emberek vannak a többi jegyekben.
Szerintem 95%, hogy megcsal téged, hintáztat és ebben ő ellenne veled éveken keresztül. Itt csak te veszíthetsz. Szerintem lépj ki minél hamarabb, s állj ellen a lelki terrornak és erős befolyásnak, amivel manipulál.
Igen nagy a valószínűsége annak, hogy csak kihasznál, nem szeret.
Talán veled próbál felejteni.
Talán féltékennyé akarja tenni az exét azzal, hogy veled van.
Talán vissza akarja szerezni, de nem bírja addig se egyedül.
Talán más ÉRDEKE fűz hozzád.
Talán elakarja felejteni az exét, de nem nálad akar kikötni.
Talán esélye sincs az exnél és fél, hogy nem talál mást, ezért addig vagy akár véglegesen is veled marad, de ez olyan ha ló nincs eset...
Szóval az az igazság, hogy egy skorpió eléggé céltudatos és akaratos. És ha valóban téged akarna (akár megpróbálna szeretni, akár csak érdekből), akkor soha nem árulná el magát, soha az életben nem tudnád meg, hogy ő nem zárta le az exet.
Ebből, hogy tudod, egyértelmű, hgoy téged nem vesz komolyan.
Amúgy sem a legjobb társ egy skorpió nő, na de így meg főleg nem. Önző, vérszomjas, alaptalanul bosszút álló, kegyetlen, igazságtalan. Esetleg a heves ágybéli természete jöhet be a pasiknak...
Persze, hogy tudom....
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!