Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vizöntő férfi vagyok és egy...

Jared nomak kérdése:

Vizöntő férfi vagyok és egy skorpió nő lett akibe bele szeretem. A bökkenő, hogy nem zárta le az exet. Néha barátként viselkedik néha nem! Történt köztünk minden már. Valakinek valami tanács, hogy ezt a dolgot valamerre eldontsem?!

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 01:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%

Tapasztalatból mondom, kérdező, hogy az ilyen dumákat, hogy "szakítófélben vagyunk" és hasonlók, véletlenül se hidd el! Kamudumára ne alapozz!

Ha ő csak téged akarna és tiszta szándékai volnának, lezárta volna már a kapcsolatát, mielőtt veled egyáltalán bármit is elkezd!

Úgy gondolom, aki ilyen sz*r alak, hogy több vasat tart a tűzben, azt jobb kerülni, és nem érdemel semmi szeretetet - mivel nem is értékeli azt és benne sincs; csak önző, a maga érdekeit nézi.

2014. márc. 8. 12:05
 22/27 anonim ***** válasza:
54%

Tanácsnak a legegyszerűbb, hogy egy skorpióval ÉS MINDEN MÁS JEGGYEL SZEMBEN is bízz az ösztöneidben!

És el ne hidd, hogy a skorpió a legrosszabb jegy a világon, ahogyan azt sok olyan ember emleget, aki pl. nem tudott átverni egy skorpiót vagy nem annyira szociális, hogy meg tudjon érteni valakit, inkább ítélkezik. De sorolhatnám még.

Én is bajban vagyok egyébként veletek vízöntőkkel, ti vagytok az egyik jegy, akit nagyon nehéz nekünk skorpióknak (legalábbis nekem biztosan) megismerni, pedig általában nincs ezzel problémám/problémánk úgyhogy tanácsot szerintem mi is várnák hozzátok. :)

2014. márc. 8. 21:49
 23/27 anonim ***** válasza:
43%

Az a helyzet aztán marhanagy együttérzést kérhet, amiben egyszerre két embert néznek madárnak :/

Nem minden Skorpió aljas, ez igaz, én is ismerek korrekt Skorpiókat; de sajnos nagyon sok közöttetek a sunyi, aljas, kétszínű, irigy figura.

2014. márc. 15. 13:05
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát ja, kb. annyi mint akármelyik másik jegyből.
2014. márc. 15. 18:20
 25/27 atrask ***** válasza:
67%
Vízöntő apuka vagyok, aki egyedül nevelte a gyerekét (születésétől fogva),mert Skorpió anyucinak viszketett a valaga és lelépett. Szart a gyerekre, amikor könyörgésre átjött végre meglátogatni a fiát, közölte, hogy nincs pénze, majd a kapu melletti dohányboltba besétált magának kávét és cigit venni. És ez csak egy skorpió akit megemlítettem a múltból, szóval: egoista, manipulatív jegy (láttátok volna a bíróságon, mikor a 3 éves korú gyereket megpróbálta elperelni, ott sírt a bíróságon, hogy ő hogy szereti az édes kicsi manócskáját, még a bírónő is közölte vele, hogy sz@r helyen próbálkozik, mert az Oscar-t egy földrésszel arréb osztják). Ne bízz benne! Addig segít amíg az önös érdekeinek megfelel. Éltem velük, láttam hogy "működnek", és hogy a gondolataikat milyen sorrendben, mi minden motíválja. Egy biztos, hozzánk skorpió max látogatóba jöhet. :)
2014. júl. 4. 14:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy skorpiót ismerek, ő nem kétszínű, okos, érzékeny, tudja mit akar. Én Bak vagyok, mi jól kijöttünk.
2014. dec. 20. 21:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok ,nem párkapcsolat volt köztünk. Én nő vagyok , ő férfi.
2014. dec. 20. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!