Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert ilyen benak egyes pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen benak egyes pasik?

Figyelt kérdés
20+os pasikrol van szo. Utalom, ha ramirnak facebookon, ismeretlenul, mert ha visszairok, akkor jonnek a sok hulyeseggel, hogy minden reggel irnak, hogy hogy aludtam, napjaban 10x megkerdezik, hogy mit csinalok, ha par szot irok vissza, akkor jonnek, hogy jaj te kis morci, arrol nem is beszelve, hogy minden nap legalabb 3x megdicserik valamimek(szepek a labaid, szepek a szemeid, csinos vagy, jol all ez a ruha, majd megjegyzi, hogy a masik is, meg a harmadik is... es igy tovabb)
2015. márc. 30. 10:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Baratkozo tipus vagyok, ha valakinek van temaja, tudok vele mirol beszelnek, szivesen beszelek vele, de hogy folyamatosan csak bokolgat. Az utobbi 1 oraban megdicserte, hogy milyen jol all nekem a sarga ruha, megkerdezte, hogy ez a kek ruha a kedvencem, es megdicserte a csikos ruhamat is, ahogy all.
2015. márc. 30. 10:55
 22/24 anonim ***** válasza:

másnak is van ilyen

ellenben engem nem untat

válaszolgatok kedvesen és lám lesz is randi belőle :-)

azért nem hív el mert azt érzi rajtad h unod

ilyen lány kinek kellene aki csak unja a ismerkedést

2015. márc. 30. 10:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Meg jo, hogy unom, semmi kozos nincs bennunk, semmi kozos temank nincs
2015. márc. 30. 11:24
 24/24 anonim válasza:

Érdekes h a ruháid érdeklik őket, ahelyett h a ruha alatti részekre koncentrálnának... :D

Minden ember más, lehet h a külsőd alapján úgy gondolják h neked sokat kell bókolni mert az jön be. Vannak olyan embereke akiket ajándékokkal lehet levenni a lábukról. Vannak olyanok is akik alapból dominánsak és még dominánsabbat keresnek....stb Ha nem jön be amit írnak akkor mond meg nekik h Te miről dumálnál inkább pl kötözős sex, lovaglás, bejgli receptek...stb :D

2015. márc. 30. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!