Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiwen meg kellett változtanom a családi állapotom mert sok srác beüzengetett meg ismeretlenként jelölt. Miért ilyen bénák a pasik?
Tényleg elég béna dolog ez az iwiw-es ismerkedés, de azért ne általánosítsunk... ˘.˘
-C-
Nem tudom te milyen képeket rakosgattál fel magadról, hogy jelölgetnek. Vannak lányok, akik olyan képeket raknak fel, hogy pfff... már csak egy telszám hiányzik bizonyos képekről meg az, hogy "teljesítem minden vágyad, hívj most- emelt díjas" :D Vagy az ujjszopogatós képek, nyalóka a szájban, stb...
Ha nem ilyen provokatívak a képeid akkor valszeg szép csaj vagy, azért jelölgetnek, ennek örülj. Ha provokatívak, akkor meg ne csodálkozz :D
22:18
Béna az iwiwes ismerkedés?
Én soha nem ismerkedtem ilyen helyen, csak életemben egyszer...azóta a menyasszonyom a lány és nagyon szeretjük egymást.
Kérdezőnek:
Lehet élőben is ismerkednek meg iwiwen is szeretnének, szerintem ebben semmi béna nincs, honnan tudod mekkora macsó egy szórakozóhelyen, És ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!