Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert ilyen benak egyes pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen benak egyes pasik?

Figyelt kérdés
20+os pasikrol van szo. Utalom, ha ramirnak facebookon, ismeretlenul, mert ha visszairok, akkor jonnek a sok hulyeseggel, hogy minden reggel irnak, hogy hogy aludtam, napjaban 10x megkerdezik, hogy mit csinalok, ha par szot irok vissza, akkor jonnek, hogy jaj te kis morci, arrol nem is beszelve, hogy minden nap legalabb 3x megdicserik valamimek(szepek a labaid, szepek a szemeid, csinos vagy, jol all ez a ruha, majd megjegyzi, hogy a masik is, meg a harmadik is... es igy tovabb)
2015. márc. 30. 10:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd őket, és randizz velem!

Ez elég férfias?

2015. márc. 30. 10:26
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Mondok neked egy szuperhatékony megoldást: ne olyan profilképet tegyél ki magadról, ahol miniszoknyában, magassarkúban pózolsz és/vagy csücsörítesz.

20/L

2015. márc. 30. 10:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés csak provokáció. Már a kérdező újabb megnyirbálásai nélkül is ez volt a sejtésem, de azokat látván nincsenek további kétségeim.
2015. márc. 30. 10:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Eljössz velem landizni béjbi?
2015. márc. 30. 10:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Arra gondoltál már, hogy azért nem hívnak el, mert ilyen vagy?

Ezzel a kérdéseddel nekem is elment tőled a kedvem, pedig simán elképzelhető, hogy egy szemrevaló nő vagy.

De mégis te mit vársz a 'pasiktól' ? Ha rád ír nem jó ha nem hív el valahová, ha elhív valahová.. vajon mekkora esély van rá, hogy igent mondasz?

Előbb valami kommunikáció, beszélgetés vagy ilyesmi? Ismerkedés, aztán ha az 1. szűrő megvan, az után szokás randizni, ez így eléggé logikus, nem azt mondom hogy tökéletes. Ehhez neked is meg kell tenned annyit, hogy beszélgetsz. Akivel nem tudsz, azzal úgysem tudnál mit kezdeni, de nyilván nem illik mindenki mindenkihez.

Ez miért zavar-idegesít?

Amúgy elnézést az 1. kommentért, de ha átgondolod eléggé ripacs hatása volt a kiírásodnak. Biztos nem ilyen a személyiséged, de ez így jött le te is látod.

+ rád írnak.. ha utcán szólítják meg a nőket, akkor is milyen lekoppintási ráta van? Ergó sehogy sem lehet kommunikálni veletek..? Na azért ne már :)

2015. márc. 30. 10:34
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis kedves, ha reggelente megkérdezi, hogy aludtam, satöbbi. Oké, ha gáz ami utána jön, semmi normális beszélgetés, akkor nem sokat ér, de mégis. Maga a gesztus szerintem aranyos. Még ha egy héten át minden reggel megkérdezi. Az, hogy sablonduma végig- ha te nem bátorítod, nem hozol fel izgalmas témát, akkor ő is csak sablondumával jöhet.

Nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de én igenis megmondom a pasinak már az elején, hogy ne reménykedjen, vagy ha tetszik, akkor valahogy utalok arra, hogy igazán örülnék, ha elhívna randira. És valahogy kevesebb béna pasival találkoztam, mert nem csak passzív résztvevője vagyok a beszélgetéseknek. És valahogy sosem volt gondom a pártalálással, rendes, kedves, aranyos pasijaim voltak mindig is (és most is), akik nem csak szexre tartanak. Na, lehet, hogy van összefüggés? Lehet, hogy ha a nő maga is tesz az ügy érdekében, akkor már nem is olyan nehéz normális pasit fogni? Nem bántásból- tényleg.

2015. márc. 30. 10:34
 17/24 A kérdező kommentje:

A valaszokat olvasva latom, hogy sokan irogatnak, okoskodnak, pedig soha nem jartak ebben a cipoben.

Ha napnta ugyanaz a beszelgetes tobbszor lejatszodna mas is unna.

2015. márc. 30. 10:42
 18/24 A kérdező kommentje:

Abszolut nem provokativak a kepeim.

A legtobb kepen egy szines hosszunadrag van rajtam, esetleg terdig ero ruha, egy balerinaval

2015. márc. 30. 10:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Én megismernélek szívesen!
2015. márc. 30. 10:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Akkor is marad valami - nem muszáj válaszolni.
2015. márc. 30. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!