Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlenek a lányok/nők a csúnya fiúkkal?
Figyelt kérdés
Szinte emberszámba se veszik őket.Gyakran nyilvánosan kiröhögik őket. Bunkó, lekezelő módon beszélnek velük. Miért vagytok velünk ilyen kegyetlenek lányok? És most nem a tinikről beszélek, hanem elvileg felnőtt huszonéves nőkről. Mert pontosan ilyenek ők is.2015. márc. 28. 11:29
51/54 anonim válasza:
na mivan, ha megoldást kell mondani, arról senki nem tud regényt írni? no nembaj, regényt ne is írjatok, de azért valamit írhatnátok..
2-3 (közepes hosszúságú) mondatot írjatok, hogy miben látjátok a probléma megoldását!!
52/54 anonim válasza:
Ami megoldásnak jó lehetett volna,azt én saját magam is már kipróbáltam évekkel ezelőtt,mivel arra én magam is rá tudok jönni.Ami kivitelezhető volt,azt meg is próbáltam.Ugyanúgy nem jött be a dolog,tehát mit magyarázzak rajta.A lehetőségeimhez képest én úgy érzem,mindent megpróbáltam már.Volt rá jó pár évem,amit egyben sajnálok is,mert elpocsékoltam ilyenekre,mikor ugyanúgy semmi változást nem hoztak igazából a cél érdekében.
53/54 anonim válasza:
A legnagyob kegyetlenség a a közöny. Az, hogy levegőnek néz az, aki neked tetszik. Épp tegnap néztem egy csajt egy buliban aki tetszett. Közte és köztem volt valami objektum, ami zavarta a kiltást, ennyit érzékeltem, de csak a nekem tetsző csajra fókuszált a szemem. Egy dő után észrevettem, hogy a zavaró objektum visszanáz rám, és mosolyog. Akkor láttam, hogy az objektum egy ember, azon belől nőnemű, semleges, csunyácska, szürke egérke tipus. Akkor jöttem rá, hogy totál azt hitte, hogy őt néztem addig. Próbáltam nem megsérteni ezért rámosolyogtam, de nem volt hülye, levette, hogy csak akkor vettem észre és sajnálatból mosolygok így szomorúan, megalázottan eloldalgott. Nem akartam bántani, de maga a helyzet mégis kegyetlen volt. Tény, hogy egy ilyen félreértés esetén a lányok gyakrabban taposnak bele az ilyen zavaró objektumok lelkébe (egy röhögéssel vagy egy pofavágással) mint a fiuk, ebben egyetértek a kérdezővel.
54/54 anonim válasza:
52, nem azt kérdeztem, hogy mit tettél a helyzet megoldására, hanem azt, hogy mi lenne most a megoldás!
nyilván lehet az a válasz is, hogy "a lányok ne legyenek kegyetlenek a csúnya fiúkkal szemben" - akár ezt is írhatjátok, de akkor írjatok többet is
és lehetőleg ne csak olyat, hogy a világ mit tehetne értetek (persze azt is fontos leírni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!