Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kegyetlenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kegyetlenek a lányok/nők a csúnya fiúkkal?

Figyelt kérdés
Szinte emberszámba se veszik őket.Gyakran nyilvánosan kiröhögik őket. Bunkó, lekezelő módon beszélnek velük. Miért vagytok velünk ilyen kegyetlenek lányok? És most nem a tinikről beszélek, hanem elvileg felnőtt huszonéves nőkről. Mert pontosan ilyenek ők is.
2015. márc. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
75%

Ne beszélj velem T/2-ben csak azért, mert én is nőnemű vagyok, itt kezdődik.

Nem nézek át senkin, nem bántok senkit a külseje miatt. Jártam is csúnya fiúval.

És igen, komoly gondok vannak a fejedben. Ez külsőtől független.

Láttam már nagyon okos, szerethető csúnyácskább srácok, és teljesen elviselhetetlen jóképűt is. Minden variáció létezik, nincs összefüggés a külsővel.

Ha jóképű lennél, akkor is meglennének a bajok a fejedben, csak akkor máshol jönne ki az érzelmi intelligenciád alacsony volta, az önzőséged, és a torz módszer, ahogy a világot befogadod, és, ahogy levonsz következtetéseket emberekről.

2015. márc. 28. 12:04
 32/54 A kérdező kommentje:

"egyszer én is jártam egy objektívan nézve kevésbé helyes fiúval"

Egyszer jártál..inkább a szépfiúkat választod nem?:DDD Jellemző..

2015. márc. 28. 12:04
 33/54 anonim ***** válasza:
85%

Kerdezo, rohadtul nincsn baja a kulsodnek (ha tenlyeg magadrol kuldtel kepet)

ne csinald ezt!:(

2015. márc. 28. 12:06
 34/54 anonim ***** válasza:
58%
Na, az már a legalja, hogy kaptad az a full normális kommentet (# 30), és ezt szűröd le belőle. :D
2015. márc. 28. 12:07
 35/54 A kérdező kommentje:

"Kerdezo, rohadtul nincsn baja a kulsodnek (ha tenlyeg magadrol kuldtel kepet)

ne csinald ezt!:("

Pedig a nők csúnyának tartanak...én se érzem egyébként annyira annak magam, de hát a lányok az átlagosabb fiúkat is lerondázzák élből.

2015. márc. 28. 12:08
 36/54 A kérdező kommentje:

"Nem nézek át senkin, nem bántok senkit a külseje miatt. Jártam is csúnya fiúval. "

Nem hát. Nem nézel át rajtuk, csak éppen figyelmen kívül hagyod őket. Persze, jártál csúnya fiúval, megnézném azt! Szerintem teljesen átlagos srác volt, csak nektek nőknek az ugye ronda.

2015. márc. 28. 12:10
 37/54 anonim ***** válasza:
36%

Nem volt átlagos. Férfiak és nők szerint is eszeveszett ronda volt. :D És az is hazugság, hogy lerondáznám az átlagost. Biztos van olyan ember is, aki ezt teszi, de nem mindenki.

Na mesélj, mit kellene csinálnom a "csúnya" srácokkal? Járjak mindegyikkel, vagy mit szeretnél? :)

2015. márc. 28. 12:12
 38/54 A kérdező kommentje:

"Nem volt átlagos. Férfiak és nők szerint is eszeveszett ronda volt. :D És az is hazugság, hogy lerondáznám az átlagost. Biztos van olyan ember is, aki ezt teszi, de nem mindenki.

Na mesélj, mit kellene csinálnom a "csúnya" srácokkal? Járjak mindegyikkel, vagy mit szeretnél? :)"

Látod, ez a különbség köztünk. Én egy embert se kérdezgettem hogy szerintük hogy néz ki a barátnőm, nem érdekelt mit gondolnak róla.

A nőket mge folyamatosan foglalkoztatja ez...nekik számít hogy a ksi barátnők mit gondolnak...

A barátnőm barátnői FOLYAMATOSAN nyomatták a barátnőmnek hogy dobjon ki mert nem vagyok elég jó parti. Tény, szegény voltam, meg vagyok, meg ugye nem is egy jó pasi meg nem az a tipikus feelgood majom se.

Nektek nőknek ez számít. Hogy a barátnőtök előtt is jól mutasson a fiúka...menő foglalkozása legyen..nézzen ki jól..a kirakat a lényeg..ezek vagytok ti.

2015. márc. 28. 12:16
 39/54 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem gyönyörű vagy kérdező, én dugnálak.
2015. márc. 28. 12:19
 40/54 anonim ***** válasza:
75%

Én sem kérdeztem, maguktól mondták. Jöttek, hogy miért álltam össze egy ilyen alakkal. :D

Szóval ezt megint buktad. Tudtam, hogy az összes ismerősöm szörnyülködik/kiröhög, mégsem érdekelt, nem ez határozta meg a kapcsolatom.

2015. márc. 28. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!