Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlenek a lányok/nők a csúnya fiúkkal?
Én még csúnya sem vagyok igazából,de ugyanazt tapasztaltam mint a Kérdező egy az egyben,és egyet is értek vele.
Engem is megaláztak,kinevettek,durván visszautasítottak,és egy se mondta azt,hogy hmm de jól nézel ki.Pedig ápolt vagyok magamra,jól öltözködöm,adok magamra.
Engem is kinevettek elég durván egyetem előtt huszonév körüli csajok,pedig nem is ismertek,egy szót nem beszéltem még egyikkel sem.De tiszta volt,hogy rajtam nevettek,mert ahogy elmentem mellettük,mind rám nézett,és olyat mondtak,hogy na nézzétek itt van ez a nyomorék gyerek... ezt mind kb. fél méterre tőlem.
Amúgy is szarul vagyok sokszor,meg sok a stressz egyetemen,de mikor egy ilyet kapok,elmegy az a maradék életkedvem is komolyan...
Amúgy is utcán,bármerre megyek,a nők levegőnek néznek,mintha ott sem lennék.De egyetemen is amúgy ez a helyzet.Hiába vagyok én bármilyen belső tulajdonságokkal rendelkező,mivel nem születtem helyesnek,így tudomást se vesznek rólam... :/
23/F
Látjátok, itt az újabb fiú, így már kettő csúnya fiú is írt hogy szerinte ez pontosan így van! Remélem jönnek még páran és megerősítik...
Pontosan úgy van ahgoy írja..ha nincs helyes arcocskád akkor lehúzhatod magad a wcn nem fogod érdekelni az embereket. A nőket nagyon nem.
Tehát ha leírom amik velem történtek,az igazságot,akkor az sírás.Értem. :)
Csak hazudni nem fogok,ha egyszer így van.Ezek a tények,hiába nem tetszenek itt az embereknek,akkor sem fog megváltozni,ami történt velem.
Hát ne viccelj,járok angol tanfolyamra jelenleg,és a kis 16 éves naiv kislány is kinevet sokszor.Én meg nézek,hogy ez így mi.
"és a kis 16 éves naiv kislány is kinevet sokszor."
Miért foglalkozol ilyen éretlen libákkal? :D
Lke, nezzuk exhte ferfilogikaval, megoldascentrikusan a helyzetet
Mit ohajtasz tenni? Miben latod a valtozas kulcsat? Kinek mit kell tennie, hogy megoldodjon a problema?
hisz egy kerdes alatt irkalunk, a kerdesrempedig valaszolni, megoldani szoktak, nem elegedetlenkedoket gyujteni...
Oke* echte*
bocs, koszos a kepernyo:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!