Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlenek a lányok/nők a csúnya fiúkkal?
"15: Súlyosan tévedsz. Itt is látszik, hogy fogalmatlan vagy."
Lehet nem az összes nőre vonatkozik, de a nagy részére igenis igaz hogy hercegnőnek képzeli magát, legyen szép vagy csúnya. Sokszor a csúnya lányok harapnak a legjobban a jó pasikra, bizonyításképpen..
"Az, hogy te mit "tapasztalsz", egyáltalán nem reprezentatív és nem nem releváns, mivel láthatóan erősek a kognitív torzításaid.
És ez a többi hozzád hasonló 0 EQ-s, lelketlen rinyagépre is igaz.
"
kognitív torzítás? A szót se ismered te nagyokos királylány!
Persze nem releváns, mivel én csúnya fiú vagyok, mi nem is számítunk ugyebár
Én nem "tapasztalok"....az nem is tapasztalat...undorító hogy nem vesztek minket emberszámba.
"kognitív torzítás? A szót se ismered te nagyokos királylány! "
Pedig ismerem, vszeg jobban is, mint te...
Én emberszámba veszlek, csak nem tartom relevánsnak, és értékesnek a véleményed, mert világosan látszik, hogy torz, mivel egyik valótlan dolgot állítod a másik után. A fejedben van a probléma, nem a komplett női nemmel. De kenj csak mindent a vélt csúnyaságodra! ;)
"Én emberszámba veszlek, csak nem tartom relevánsnak, és értékesnek a véleményed, mert világosan látszik, hogy torz, mivel egyik valótlan dolgot állítod a másik után. A fejedben van a probléma, nem a komplett női nemmel. De kenj csak mindent a vélt csúnyaságodra! ;)"
Mi a valótlan? Hogy átnéztek rajtunk csúnya fiúkon, mint egy üvegfalon??? Már egy másik csúnya srác is írta hogy ugyanezt tapasztalja!! Ha benéz még ide őszinte csúnya fiú, ugyanígy le fogja írni...
Persze..nekünk a fejünkben van a gond...mindig ezt mondják...szerencsétlen csúnya fiúknak...a fejünkben van a gond..véletlenül se az a gond hogy csúnya a pofánk.
"Én is írtam ki ide régebben hasonló kérdéseket, hogy kiírjam magamból a csalódottságot, de rájöttem, hogy semmi értelme, mert itt is csak belerúgnak még egyet az emberbe. Nekünk, csúnya fiúknak/férfiaknak ez a sorsunk."
igen és látod jönnek a cinikus válaszok...hogy a fejünkben van a baj..biztos csak beképzeljük az egészet!!! Engem se röhögtek ki nyilvánosan csak képzelődtem!!
Ja meg a kedvencem : az önbizalom. Serényen mondogatják a csúnya fiúknak hogy duzzadjanak az önbizalomtól...na, nekem van önbizalmam és tudjátok mit gondolnak erről a nők - > szánalmas, mire veri magát? Nézz már rá....
Ennyit az önbizalomról, ha csúnya srác vagy még az is negatív lesz ha tele vagy önbizalommal.
Sosem értettem ezt a "legtöbb nő ilyen.." kezdetű igazságokat. Komolyan, ti honnan ismeritek a "legtöbb nőt"? :D Én elég sok férfit ismerek, de sose mernék ilyet kijelenteni, hogy ismerem a legtöbbet... :D Nevetséges.
Kérdező, kikérném magamnak, huszonéves nő vagyok és soha nem nevettem még ki egy kevésbé helyes embert sem, legyen az nő vagy férfi. Mert a szépség relatív.
Viszont, saját tapasztalat: egyszer én is jártam egy objektívan nézve kevésbé helyes fiúval. Nekem tetszett, a stílusa, a világnézete, szerettem vele lenni. Viszont olyan kóros önbizalomhiánya volt, hogy az félelmetes. Folyton panaszkodott, semmi sem volt jó neki. Ha elmentem valahova nélküle féltékenységi rohama volt, ha más fiú megnézett az utcán én voltam a hibás. Sose dícsért, csak kritizált, hogy leépítse az önbizalmam, és elhiggyem, hogy másnak úgyse kellenék. Szörnyű volt, csak pár hónapig bírtam aztán menekültem hanyatt-homlok. Nem állítom, hogy minden nem helyes fiú ilyen, azt mondom, hogy ha valaki megkeseredik, ahogy a te írásodból is érzem, az könnyen ilyenné válik. Az pedig senkinek sem kell. Mindenki jobban érzi magát, egy vidám, optimista, jókedvű, egészséges önbizalommal rendelkező ember mellett. 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!