Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlenek a lányok/nők a csúnya fiúkkal?
"Miért ilyen kegyetlenek a fiúk a csúnyább lányokkal?"
Ez fordítva kevésbé jellemző...rengeteg jóképű fiú jár pl csúnya lánnyal...barátkoznak is velük...egy lány rendszerint szóba se áll csúnya fiúval..még barátkozás szinten sem...
A nők érzéketlenek és bunkók!
Ennyi!
Lelki temetők, említésre sem méltó intelligenciával!
A kivétel 1:999999999999999999
Felnőtt nő vagyok, és sosem viselkedtem így senkivel a külseje miatt.
Engem is megszólítasz, számon kérsz ezzel a kérdéssel. Kikérem magamnak a saját és sok más nő nevében is, aki szintén nem ilyen. Köszönöm, ha sikerül felfogni! :)
Fiúk nem viselkednek így csúnya lányokkal?
Kérdezz meg szerintem egy csúnya lányt.:D
Tapasztalatom szerint ezek a fiúk sem figyrlnek igazán a lányokra..
két típus van, amikor a csúnya fiúnak lesz barátnője
1. a nyakára nő, minden szusszanását lesi, ki akarja szolgálni, akár megalázkodik, csak tetszen a lánynak... és ezzel elveszti önmagát, nem hasonlít egy férfira, de nagyon egy emberre sem (leginkább kiskutya szerű), és közben megfojtja a lányt a kapcsolatban, mert egyedül nem érzi magát embernek
2. A sérelmeire hivatkozva azt kondja, hogy neki jár egy kis kényeztetés, lazítás, és elvárja, hogy a lány kiszolgálja, kielégítse, és semmit nem tesz hozzá a kapcsolathoz
Az ilyennek leginkább egy anyuci kéne, nem barátnő
ez csak személyes tapasztalat... ha a lányok megérzik, hogy valaki ilyenre hajlamos, könnyen nem veszik komolyan...
..de nemmis csodálom..
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!