Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kegyetlenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kegyetlenek a lányok/nők a csúnya fiúkkal?

Figyelt kérdés
Szinte emberszámba se veszik őket.Gyakran nyilvánosan kiröhögik őket. Bunkó, lekezelő módon beszélnek velük. Miért vagytok velünk ilyen kegyetlenek lányok? És most nem a tinikről beszélek, hanem elvileg felnőtt huszonéves nőkről. Mert pontosan ilyenek ők is.
2015. márc. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
82%
Miért ilyen kegyetlenek a fiúk a csúnyább lányokkal?
 2/54 anonim ***** válasza:
92%
Miért ilyen kegyetlen mindenki, mindenkivel?
 3/54 A kérdező kommentje:

"Miért ilyen kegyetlenek a fiúk a csúnyább lányokkal?"

Ez fordítva kevésbé jellemző...rengeteg jóképű fiú jár pl csúnya lánnyal...barátkoznak is velük...egy lány rendszerint szóba se áll csúnya fiúval..még barátkozás szinten sem...

2015. márc. 28. 11:31
 4/54 anonim ***** válasza:
26%

A nők érzéketlenek és bunkók!

Ennyi!

Lelki temetők, említésre sem méltó intelligenciával!

A kivétel 1:999999999999999999

2015. márc. 28. 11:31
 5/54 anonim ***** válasza:
17%
Te provokálsz... Ne provokálj.
2015. márc. 28. 11:32
 6/54 A kérdező kommentje:
Velem történt olyan hogy utaztam a buszon és két 20 év körüli lány röhögött rajtam (persze nem a pofámba, de láttam hogy rajtam nevetgélnek). Szerintetek a csúnya lányokkal ki csinál ilyesmit? Férfiak biztosan nem..
2015. márc. 28. 11:34
 7/54 anonim ***** válasza:
30%
Mert szerintük aki csúnya, annak nincs se lelke, se érzései.
 8/54 anonim ***** válasza:
89%

Felnőtt nő vagyok, és sosem viselkedtem így senkivel a külseje miatt.

Engem is megszólítasz, számon kérsz ezzel a kérdéssel. Kikérem magamnak a saját és sok más nő nevében is, aki szintén nem ilyen. Köszönöm, ha sikerül felfogni! :)

9/54 Noydra ***** válasza:
79%

Fiúk nem viselkednek így csúnya lányokkal?

Kérdezz meg szerintem egy csúnya lányt.:D

2015. márc. 28. 11:38
 10/54 anonim ***** válasza:
67%

Tapasztalatom szerint ezek a fiúk sem figyrlnek igazán a lányokra..

két típus van, amikor a csúnya fiúnak lesz barátnője

1. a nyakára nő, minden szusszanását lesi, ki akarja szolgálni, akár megalázkodik, csak tetszen a lánynak... és ezzel elveszti önmagát, nem hasonlít egy férfira, de nagyon egy emberre sem (leginkább kiskutya szerű), és közben megfojtja a lányt a kapcsolatban, mert egyedül nem érzi magát embernek

2. A sérelmeire hivatkozva azt kondja, hogy neki jár egy kis kényeztetés, lazítás, és elvárja, hogy a lány kiszolgálja, kielégítse, és semmit nem tesz hozzá a kapcsolathoz

Az ilyennek leginkább egy anyuci kéne, nem barátnő

ez csak személyes tapasztalat... ha a lányok megérzik, hogy valaki ilyenre hajlamos, könnyen nem veszik komolyan...

..de nemmis csodálom..

21F

2015. márc. 28. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!