Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket nem érdekli nagyon a pénz, akkor ismerkedésnél miért szinte mindegyiknek a második kérdése az hogy mivel foglalkozol?
Miért adsz mások szájába olyat, ami másnak eszébe sem jut?
Láttál már nőt a valóságban?
És élvezed amit csinálsz, és ez jó! Ez egx jó jellemvonás lenne, ha nem lovagolnál ennyit a pénzkérdésen.... rajtad kívül keveseknek jut eszébe ez az egész...
nekem az jött le a mostani kommenteden, hogy dolgozol és örülsz neki... ez pedig jó!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Szánalmas vagy, hagyd már abba! Jelentettelek.
Bizonyos részben igaza van a kérdezőnek, engem baromi sokszor koppintottak le, csak mert marhára nem értenek a nők a dolgokhoz.
Például egyetem mellett melóztam, így még nem diplomáztam le, és mikor mondom hogy 26 évesen még "egyetemista" vagyok, akkor azonnal megkapom a "biztos anyuci eltart" dumát, meg hogy illene önállónak lennem ilyen idősen. Az hogy mellette melózóm és többet keresek mint diplomával, már nem jut el a csepp agyukig.
De pl voltam marha nagy építkezésen építésvezető gyakornok, erre a lány válasza: "magyarul kőműves segéd vagy?".
De ettől függetlenül, ez annyira alap kérdés, és tényleg ha már ez teszi ki a napunk nagy részét, akkor csak érdekli a másikat. Meg sok mindent meg is lehet tudni a másikról akkor, ha beszél a munkájáról. Nem is a puszta foglalkozásból, hanem abból ahogy mesél róla, mesél mit csinál, hogyan csinálja, mik a tervei.
És ez van, vagy jól kell kinézz, vagy legyen pénzed, ha egyik sincs meg, akkor nehéz nőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!