Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nagy összegért eltöltenétek egy éjszakát egy férfival, ha nem lenne párotok, illetve ha lenne?
A nagy összeg alatt nem értek pontos összeget, nekem például 8-10 millió alatt egyértelműen nem lenne a válasz,viszont afölött már elgondolkodnék ha nem lenne párom. Viszont ha lenne, akkor semmi pénzért.
Most tekintsünk el attól, hogy lehet hogy átver és nem is fizet. És ne csak azzal indokoljatok, hogy ha kiderül, akkor meg lesztek pecsételve mint k****a.
B.szki 8-10 milláért még férfiként is.
8 milla hitel kb 20 évre havi 45 e ft
Semmi pénzért meg pofán verném hát hagyjuk már...
Már 50 ezeré s.ggből szájba is mehetne minden 2. nővel, vicc.
Tudom fáj az igazság.
8-10 milla? Ugyan már. Akiknek ennyi pénzük van, azoknak megvan a maguk háreme olyan nőkből, akiknek nem jelent problémát drága cuccokért meg szép autóért szexelni. :D
Egyébként az elítélés szerintem teljesen jogtalan. Ha az rendben van, hogy 13-14 évesen kezdik a szexet a fiatalok, összevissza dugnak fűvel-fával érzelem nélkül, és még büszkék is rá, a nemibeteg gondozó meg az abortuszklinika meg tele van, nos ha ezt elfogadja a társadalom, akkor igazán nyugodtan k*rválkodhat bárki. AZ legalább munka. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!