Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket nem érdekli nagyon a pénz, akkor ismerkedésnél miért szinte mindegyiknek a második kérdése az hogy mivel foglalkozol?
Nekem a munkám a személyiségem része, imádom, és mivel kötetlen a munkaidőm, gyakran napokig kattogok egy projekten, és szívesen beszélek róla másoknak is, hátha tudnak valami érdekes ötletet még beleszőni.
Szerintem nagyon is részed, hogy mi a szakmád.
Hát persze..nekem a hozzáállásom is rossz...
szerintem meg az nem ízlik a nőknek hogy nem vagyok pénzeszsák. Persze jóképű sem vagyok, de ez már csak hab a tortán ugye.
* Ha megkérdezik tőled, hogy mit dolgozol, te már rögtön arra gondolsz, hogy a pénzed kell neki? Ne is haragudj, de ez egy rohadt szánalmas felfogás.
Előbb-utóbb úgyis meg fogja kérdezni. És akkor majd kidobod? Hát sok sikert neked!
És ezt most minden rossz indulat nélkül írtam neked.
"Persze jóképű sem vagyok, de ez már csak hab a tortán ugye."
Kinek mi a jóképű, de most felszínes leszek: A külső többet számít, mint a pénz.
Ha körülnézel az utcán, szerinted csak a gazdag és jóképű pasiknak van nője? Azok, akik nem engedhetik meg maguknak a havi wellness hétvégét és párizsi körutat, azok nyilván magányosan halnak meg. Ugyebár.
Azok, akik kövérek, kopaszodnak, szemüvegesek, stb, a metrón utaznak a menő bömmer helyett, azokkal ha látsz kézen fogva sétálni egy nőt, vagy ha hallod telefonon "szerelmemnek" szólítani a másikat, akkor nyilván csakis fizetett nőről van szó. Bár ha nincs rá pénze, nem tudom, hogyan, de mégis.
Ugye, ez a gondolatmeneted?
Kérdező, hidd el, veled a legnagyobb baj nem az anyagi helyzeted vagy a kinézeted. Az a sokat emlegetett jellem, ami érdekel téged a másikban, na, a te jellemed ezek alapján pont elég indok arra, hogy ne akarjon senki tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!