Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éltetek már át "villámcsapás-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltetek már át "villámcsapás-szerű" találkozást valakivel?

Figyelt kérdés

Pl. olyanra gondolok,hogy megláttad,és megdobbant a szíved,vagy hogy első látásra beleszerettél valakibe,vagy mintha már ismernéd.

Leírnátok hogy történt?

Trollok kíméljenek!Nincs kedvem az olyan jellegű válaszokhoz,mint "Megb*szott az áram...",meg "Belémcsapott a villám,amikor vihar volt.."

2015. márc. 16. 19:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
47%
Igen
2015. okt. 26. 16:14
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer történt meg az életemben.

Az első alkalommal 18 voltam, és egy hotelben dolgoztam. Az agyam nagyon ellenkezett, főleg azért mert barátja volt a csajnak, de a szivem nem, és rá hallgattam. Bejöttem neki én is, de annyira újkeletű volt még a dolog, hogy nem tudtam hova tenni, és a végén a félelmeim eluralkodtak rajtam. Most, hogy két év után ismét talákoztam vele, hogy kíváncsiságból letisztázzam ezt a dolgot, már alig-alig éreztem valamit.

A második pedig kb. 4 hónapja. Télen felköltöztem a fővárosba, és mivel illik, bemutatkoztam a szomszédoknak, de a szemben levő nem volt otthon. Kaptam egy "tippet" arra vonatkozóan, hogy dekoratív a lány, aki szemben a szüleivel lakik. Hát bakker, egy nap épp együtt indultunk a buszhoz, és amikor megláttam már akkor tudtam hogy ez érdekes lesz, de napszemüvegben volt, így különösebb figyelmet nem tulajdonítottam neki. Eltelt két hónap amíg újra láttam, szembe jött velem a folyosón, immáron szemüveg nélkül. Azonnal bemutatkoztam, de majd kiszakadt a szivem a helyéről, és tuti, hogy ezt ő is észrevette. A következő nap elég fickósan, pöpecül kiöltözve este indultam bulizni, és megint találkoztunk, az édesanyja után jött a folyosón. Azonnal elmosolyodtam, majd ráköszöntem, miközben elfelejtettem, hogy hol vagyok. A legrosszabb az egészben az, hogy ő is elmosolyodott, megcsillant a szeme, majd lehajtotta a fejét, és halkan rám köszönt.... Azóta nem láttam, de sajnos erős az érzés, és annyira félek a szüleitől, hogy nem merek kezdeményezni. Remélem a sors úgy hozza, hogy nemsokára összefutunk, hogy tudjunk kettesben beszélgetni.

20/F

2016. júl. 1. 16:55
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyszer... Bár a srácon hamarabb éreztem pár perccel. Szóba elegyedtünk. Először azt gondoltam magamban "Na, ez a bunkó is csak meg akar fektetni!" Aztán pár mondat után jött a villámcsapás. Utána hosszú hónapokon, éveken át ment a dolog, de sajna sosem jöttünk össze (pedig többször próbálkoztunk, hol egyikünk, hol másikunk), mert vagy én voltam foglalt vagy ő.
2017. márc. 19. 00:23
 34/39 anonim ***** válasza:
48%
Velem többször volt ilyen, de inkább erős vonzásnak nevezném, nem vagyok az a szerelmes típus. Utoljára pár hónapja az állásinterjúmon történt meg, nagyban beszélgetek a hr-es lányzóval, mikor is beállít két leendő kollégám a szakmai tudásomat vizsgálni. Az elsőnek belenéztem a szemébe és átfutott rajtam a borzongás, azonnal tudtam, hogy ő különleges számomra, és akarom őt, bármi áron. Az interjúm kissé szégyellősre sikeredett ezután, de megkaptam a munkát, szóval hamarosan kiderül, hogy van-e nála esélyem, és ha igen, akkor megkockáztatom a kirúgást, de akkor is az ágyamban fog kikötni. :)
2017. márc. 19. 01:54
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen a szivem hevesen elkezdett verni mikor meglàttam de a megynyilvánulásai miatt kiàmbràndultam belőle szerencsére!: D
2017. márc. 31. 00:27
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenre gondolsz? Villamos megállóban tisztességesen fellöktem egy lányt. Felsegít, bocsánatözön, egy üdítő és nem telt el fél óra az üdítőzés közben, mikor már tudtam, ő az aki minden kép kell nekem. Szerencsémre, ő is így érezte. Azóta eltelt 35 év és még mindig együtt.
2017. márc. 31. 09:22
 37/39 anonim ***** válasza:
47%

Nem.

Olyan viszont már volt, hogy egy ismerőssel addig-addig jártunk össze, hogy azt vettem észre; mintha lassan kifordulna a világom a sarkából. De szó szerint. És egyszercsak rádöbbentem, hogy ez azért van, mert szerelmes vagyok!

Nna, az a felismerés tényleg ilyen villámcsapásszerű dolog volt. :)

2017. ápr. 9. 16:09
 38/39 anonim ***** válasza:
Egyetemen első nap megláttam a srácot és azt éreztem, hogy nekünk közünk lesz egymáshoz. 3,5 évet voltunk együtt, ennek már 6 éve :)
2018. ápr. 25. 23:39
 39/39 anonim ***** válasza:

A barátommal ez volt. Azt mondta hogy mikor meglátott azonnal tudta h én kellek neki, két hétig csak rám tudott egyfolytában gondolni.

Érdekes h én a nevét hamarabb láttam leírva vagy egy héttel azelőtt h találkoztunk. És arra gondoltam vajon ki lehet ő, tetszett a neve, olyan volt mintha ismerős lenne. Nekem sok idő kellett hogy rájöjjek h nagyon szeretem. A magam által felállított szabályaim szerint ő egyáltalán nem nekem való. Kb 2-3 hónap múlva rájöttem h mégis.

2018. ápr. 25. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!