Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éltetek már át "villámcsapás-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltetek már át "villámcsapás-szerű" találkozást valakivel?

Figyelt kérdés

Pl. olyanra gondolok,hogy megláttad,és megdobbant a szíved,vagy hogy első látásra beleszerettél valakibe,vagy mintha már ismernéd.

Leírnátok hogy történt?

Trollok kíméljenek!Nincs kedvem az olyan jellegű válaszokhoz,mint "Megb*szott az áram...",meg "Belémcsapott a villám,amikor vihar volt.."

2015. márc. 16. 19:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%

Első találkozásnál, amikor bemutattak minket egymásnak, mint utóbb kiderült, mindketten azt gondoltuk: hű, jól néz ki! :) Az után egész nap egymással voltunk elfoglalva, és én azóta sem tudok másra gondolni. Remélem ő is így van ezzel. Már együtt élünk és nagyon boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatunk van :) Sőt, ami azt illeti, néha ijesztő is, olyan szintű az összhang, hogy szinte másodpercre pontosan gondoljuk ugyanazokat a dolgokat. Ki is mondjuk. Sokszor kórusban. A társaság már lassan megőrül tőlünk :D Pedig nem szándékos.

Na, nála érzem azt, hogy igazán a másik felem :)

2015. márc. 16. 20:13
 12/39 anonim ***** válasza:
62%
Hasonló szituációban vagyok, de szerintem kilátástalan a helyzetem...
2015. márc. 16. 21:29
 13/39 anonim válasza:
70%
Sziasztok. Nekem volt. Testvérem haverja. Átjött hozzánk, vagyis pontosan öcsémhez, mert vett tőle egy gépet. De én akkor, még nem ismertem. Én is pont itthon voltam. Amikor megláttam, egyből megtetszett , beleszerettem, főleg a szeme tetszett. aaaa nagyon szép szeme van. De aztán ki derült hogy én is bejövök neki. Bejelölt facebookon, elhívott pizzázni, aztán össze is jöttünk. Együtt voltunk 2 hónapig, de jó barátok maradtunk. Járunk bulizni is.
2015. márc. 17. 17:09
 14/39 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Mikor megláttam először, valami megindult bennem rögtön.

Pedig tudtam a fejemmel, hogy nem szabad (rohadt nagy távolság volt köztünk). De nekem akkor is Ő kellett.

Lett belőle egy 1 éves távkapcsolat.

4 hónapja ért véget.

Tudom, hogy nem lesz még 1 ilyen, hiába várom ezt az érzést.

Igazából egész életemben ez volt az egyetlen, hogy a legelső pillanatban kapott el az az érzés: "Igen, Őt akarom."

És úgy érzem, sosem fogom elfelejteni.

26N

2015. márc. 22. 10:56
 15/39 anonim ***** válasza:
90%

Én pontosan úgy jártam, mint az utolsó hozzászóló. Eddig csak egyszer volt velem ilyen, hogy Ő az, ő kell nekem, és ezt már az első pillanatban tudtam, és bár már az exem, de még mindig szoktam néha gondolni rá... Senki iránt nem éreztem még hasonlót, és lehet, hogy nem is fogok.

19/L

2015. ápr. 2. 22:28
 16/39 Magoran ***** válasza:
70%

Az egyik legjobb barátom születésnapi bulián, nem is olyan rég.

Megérkezett, ránéztem, és bennem akkor valami igen nagyot dobbant. Azonban nem csak ennyit éreztem. Egyből elkezdtem játszani a nagydumást, a társaság központját. Úgy viselkedtem, mintha tele lennék önbizalommal. És azon az estén valamiért tényleg tele voltam vele. Szabadon, fesztelenül beszéltem, viccelődtem, pedig ez nem annyira jellemző rám. És Ha jól láttam, ő nevetett. Rajtam.

Csak egy gond van: a lányt a barátom azért hívta meg, mert neki is tetszik, és ezt a bulit, mint alkalmat akarta felhasználni az összejövésre. Ráadásul állítólag a lány se közömbös iránta, így nincs folytatás. Vélhetően nem is lesz.

17/f

2015. ápr. 2. 22:38
 17/39 anonim ***** válasza:
93%

Eppen tankoltunk, bementem fizetni es a sorban elottem allt egy pasi aki ugy nezett ki mint valami filmsztar (mondom ugy h valogatos vagyok es engem nehez lenyugozni:-)

Pont aznap volt begyulladva a bal szemem mert belement a szemfestek, ettol fuggetlenul szemeztunk, egymasra mosolyogtunk es az eselytelenek nyugalmaval odamentem hozza, kicsit feljebb huztam a szemhejamat es megkerdeztem, h lat e valami hajszalat a szememben.

Megfogta aaz arcomat es mondta h semmit nem lat, csak azt h uszik a sminkem:-))))Azt hittem elajulok, kb ugy nezhettem ki mintha valami jelenest lattam volna es akkor h a hulyesegemet tetezzem elmondtam neki, h ma eppen csunya vagyok de amugy jo no szoktam lenni, de ma ez nem az a nap:-)

Melyen a szemembe nezett es azt mondta: gyonyoru vagy:-)))

Lefagytam es csak mosolyogva alltam mint valami kreten es erre megszolalok: te is:-))))))

Aztan a pasim dudalt h jojjek mar ki, utana kb 3 oran at nem tertem magamhoz, kb olyan voltam mintha erzelmi komaba estem volna:-))))Azt biszem o volt a legszebb emberi leny akit valaha testkozelbol lattam,es a szepseg mint olyan mindig lenyugoz:-))

2015. ápr. 2. 22:40
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Volt vagy van? :D Jó darabig nem is érdekelt vagyis nem láttam benne semmi különlegeset a számomra. De egyszer a szemembe nézett (pedig ez megelőzve is volt alkalom), és hirtelen elöntött a forróság, a pulzusom is a plafont verdeste. Olyan metsző volt a tekintete, mintha belelátna a fejembe, nagyon zavarba tudott hozni néha most is. Nagyon szépek a szemei. :3 :$

Úgy vettem észre, hogy ő is hasonlóan zavarban volt, mint én, vicces...

Volt időszak amikor megláttam vagy csak beszéltem vele elfogott a remegés.

A társaságomat is kereste, csak fura volt, mert kapcsolatban is van, és nem vagyunk egy "súlycsoport" véleményem szerint. Beszélgetések is amiket próbáltunk, nagy ritkán sikerültek, mert én is zavarban voltam meg az sem segített, hogy tőmondatokban beszél, ahogyan felfedeztem csak velem. :/

Egyszóval veszett ügy. Néha az az érzésem csak beképzeltem az egészet, lehet az lenne a legjobb... :D

2015. máj. 21. 15:55
 19/39 anonim ***** válasza:
65%
Volt, de szerencsére kinőttem már ebből. Kellett az a pár kemény csalódás.
2015. jún. 25. 11:50
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, karatetáborban edzésen voltam. Épp párban dolgoztunk egy haverommal. Szemben egy Szekszárdról jött lány. Egymásba akadt a tekintetünk. Mozogni nem tudtam az alatt. Végülis nem is értettem hogy mi történik, olyan kicsi voltam. Évek múltán értettem meg hogy ez mi volt vagy mi lehetett volna.
2015. júl. 17. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!