Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éltetek már át "villámcsapás-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltetek már át "villámcsapás-szerű" találkozást valakivel?

Figyelt kérdés

Pl. olyanra gondolok,hogy megláttad,és megdobbant a szíved,vagy hogy első látásra beleszerettél valakibe,vagy mintha már ismernéd.

Leírnátok hogy történt?

Trollok kíméljenek!Nincs kedvem az olyan jellegű válaszokhoz,mint "Megb*szott az áram...",meg "Belémcsapott a villám,amikor vihar volt.."

2015. márc. 16. 19:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is volt, vagyis van egy ilyen..már régóta tetszik, de tavaly csak kétszer háromszor láttam, mindig a buszmegállóban, de ha láttam, akkor semmi másra nem tudtam gondolni, csak hogy mennyire szép..:) Alig két hete, hogy újra láttam, amikor varratszedésre mentem, azóta az elmúlt hetekben egész sokszor egymásba botlunk véletlenül, és ő rám is köszönt, nem csak a buszmegállóban, hanem az utcán is..szóval most itt tartunk, hogy köszön nekem..:) Én meg majd megőrülök ettől. Nem tudom mi a neve, itt lakik pár utcányira tőlem, de tök elérhetetlen..:( De nekem ő kell..pedig lehet hogy sosem fogom többet látni, és lehet hogy sosem fogunk beszédbe elegyedni egymással..Mostanában direkt arra mászkálok, mert tök be vagyok sózva és folyton látni szeretném..:D :)
2015. júl. 17. 16:27
 22/39 anonim ***** válasza:
82%

Nem, első látásra nem. Inkább villamcsapás-szerű felismerés volt... és tényleg úgy, mintha az áram rázott volna meg. A munka hozott össze minket, és jónéhány hónap után volt egy pont, már a "project" végefelé, amikor egyszer valami miatt hozzámért, én meg nem tudtam hova tenni a hirtelen görcsbe ugró gyomromat.

Aztán rájöttem, hogy nagyon meg fogom siratni, ha már nem dolgozunk együtt.

Így is lett.

2015. aug. 5. 13:57
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Első látás, meg mintha mindig is ismertem volna, ilyen volt, de nálam ez nem villámcsapással járt, inkább olyan "hazaértem" érzéssel. Neten ismertem meg (nem társkereső, közös érdeklődési kör, csak barátságnak indult), barátokként is találkozunk először, és megkérdezte a vonatállomáson, megölelhet-e. Én annál az ölelésnél elvesztem. :) Teljesen természetes volt, azt éreztem: ennek így kell lennie, mintha mindig is így lett volna. Nem villámcsapás érzés volt, inkább a teljes bizonyosság.

...Fél évig játszottuk utána, hogy barátok vagyunk, főleg, hogy a világ másik végén élt, ő inkább csajozott helyben, mi meg nem találkoztunk újra. Aztán munka miatt felköltözött a mi városunkba. Első este a fenti érzés megint, kölcsönösen, második este már úgy találkoztunk, mint az évezredes barátok, már nem volt ciki az ölelés köszönésnél, természetes volt, hogy egymáshoz értünk, harmadik este megcsókolt, azóta együtt vagyunk. :)

25N

2015. aug. 5. 15:11
 24/39 anonim ***** válasza:
87%

Örülök, hogy többen írták, hogy inkább felismerésként, bizonyosságként élték meg... én is.

A férfit ismertem már egy ideje, de amikor először kettesben voltunk, akkor volt ilyen érzésem, hogy én őt akarom, és ebben egészen biztos vagyok! Jó döntés volt! :)

2015. aug. 23. 16:16
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap történt.

Erre nem számítottam.

Ha valakit érdekel megírom.

2015. aug. 23. 17:53
 26/39 anonim ***** válasza:
44%
Igen, Konnektor volt a neve.
2015. szept. 1. 20:44
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt és nagyon rossz vége lett. 1,5 éven keresztül nem volt se éjjelem, se nappalom, teljesen tönkrementem, annyira szerelmes voltam belé, ráadásul úgy alakult, hogy onnantól szinte minden nap találkoztunk. Nem tudta viszonozni, hülyét csináltam magamból 100X. Soha többet nem akarok ilyet.
2015. szept. 22. 19:31
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és nem jártam vele jól, nagyon sokat szenvedtem miatta.

Egy kórházban találkoztunk, már az első pillanatban furcsa szimpátiát éreztem iránta. Leginkább kínzó kíváncsiságként tudnám leírni, amolyan "meg kell ismernem, mindent tudni akarok róla" érzés. Egyik nap leültünk beszélgetni (akkor először), nagyon kellemes társaság volt, de tudtam, hogy akkor látom utoljára, hiszen ő másnap hazament, én meg amúgy is másik osztályra kerültem. A következő nap nagyon rosszul lettem (a betegségem miatt), egész nap hányingerem volt, és egyik alkalommal, amikor kijöttem a mosdóból, ott állt előttem ő. A hazamenetele előtti utolsó simításokat beszélte meg az orvosával, és egyetlen véletlen pillanaton múlott, hogy pont akkor ő is én is ott voltunk. Na abban a pillanatban tudtam, hogy nincs visszaút, beleestem. Sosem felejtem el azt az érzést. A rosszullétem persze azonnal elmúlt, a töméntelen szerelmen kívül semmit nem éreztem abban a két percben.

Nem sokkal később megkerestem, eleinte minden jól ment, napi szinten írtunk egymásnak, néha találkoztunk, de aztán egyre kevesebbet beszéltünk, ma már jó ha két-három havonta egyszer ír. Majdnem egy évig kitartott a szerelmem, amit ő sosem tudott meg, talán nem is fog már, ahogy azt sem, hogy ezalatt az idő alatt milyen depressziós lettem emiatt. Eddigi életem legrosszabb időszaka volt.

L/21

2015. szept. 22. 20:19
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ő az igazi.
2015. okt. 4. 22:23
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
a magyar tanárommal szóbeli felelés közben mikor nem tanultam egy szót se
2015. okt. 26. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!