Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek már át "villámcsapás-szerű" találkozást valakivel?
Pl. olyanra gondolok,hogy megláttad,és megdobbant a szíved,vagy hogy első látásra beleszerettél valakibe,vagy mintha már ismernéd.
Leírnátok hogy történt?
Trollok kíméljenek!Nincs kedvem az olyan jellegű válaszokhoz,mint "Megb*szott az áram...",meg "Belémcsapott a villám,amikor vihar volt.."
Igen történt de ennek nincs bővebb története, megláttam ő rámmosolygott, én is rá, (persze lehet h hülye fejet vágtam ezt nem tudom) és napokig senki másra nem tudtam gondolni.
Aztán sajnos többet nem láttam.
Igen, egészen pontosan 2x. Mindkettőből nagy szerelem lett, és ez egyik már elmúlt, a másik pedig jelenleg is a barátom.
23/N
nekem is úgy volt - több is - ahogy a 2-es írja
Egy villám - és kész.
Ismeretlen eredetű és nem láttuk egymást többet.
Viszont egész pontosan "megvan" az érzés, ami ért. Talán azért, mert ezt nem követte semmiféle megszokás, kiábrándulás? 2 percben a végtelen.
Ez a szerelem.
Shakespeare hősöket éri így villámcsapásszerűen a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!