Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Villámcsapás, ez volna a szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
30as nő vagyok, családdal, gyerekekkel. Ma egy továbbképzésen üldgéltem nyugodtam, amikor megláttam ŐT. Én még ilyet nem éreztem. Mintha villám csapott volna belém. Órákon át le sem tudtam venni róla a szemem, már egész kínos volt néha, pedig nem vagyok egy rámászós fajta. Pár mondatot beszéltünk, de úgy éreztem valami megszállt, ha nem fogom vissza magam tudatosan, én teljesen ismeretlenül randira hívom :-D Azóta itthon sem bírom kiverni őt a fejemből, és mivel nem találom őt interneten, már az előbb a sírás kerülgetett. Mi van velem???????????????????????2012. okt. 13. 21:33
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom. Ott a helyszínen igyekeztem a józan eszemre hallgatni, és inkább elmenekültem, de most meg kínlódom. És hiába próbálok rákeresni a neten, nincs eredmény. Hacsak a jovoben a szakmánk ossze nem hotz minket....kicsi rá az esély :-
De igazából: nem is értem magamat, mi torténik velem???
2012. okt. 13. 22:09
7/8 anonim válasza:
ez a történet a jelen hónapokban játszódott le a mi családunkban is (közeli rokon). Annyit tudok szép halkan megjegyezni, h kicsit gondold bele magad a férjed és a gyermekeid helyébe is..:/ nehéz ügy ez.
8/8 A kérdező kommentje:
A férjemmel gyakorlatilag társbérletben élünk, a gyerekeimet sose felejteném el.
Inkább az döbbent meg, hogy azt hittem én már soha többet nem leszek szerelmes, erre ilyen elemi erővel, kéretlenül és váratlanul tör rám. 2 napja zúg a fejem tőle, nem bírok napirendre térni fölötte.
2012. okt. 15. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!