Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tagadják le hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tagadják le hogy elsősorban a pénzesebb férfiakat kedvelik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
mar megint itt tartunk, hogy az "okos , diplomas nok" lebutazzak az osszes takaritot..nem! ilyet nem irtunk, csak hogy ez a valoszinubb! mert azt ne mondd nekem,h a legtobb takarito ertelmes, muvelt es jomodoru mert mindjart tokon szurom magam .
2015. márc. 15. 19:42
 42/61 A kérdező kommentje:

" mar megint itt tartunk, hogy az "okos , diplomas nok" lebutazzak az osszes takaritot..nem! ilyet nem irtunk, csak hogy ez a valoszinubb! mert azt ne mondd nekem,h a legtobb takarito ertelmes, muvelt es jomodoru mert mindjart tokon szurom magam ."

Igen. Ugyanezt pedig ne mondd az "okos", "művelt" egyetemista lányokra. Nem azok. A legnagyobb része ugyanolyan sötét mint a többség.

2015. márc. 15. 19:43
 43/61 anonim ***** válasza:
de en nem is mondtam :D ez a te berogzodesed, nem az enyem.
2015. márc. 15. 19:46
 44/61 A kérdező kommentje:
A másik egyetemista lány előbb írta hogy csak a csoporttársaival tud magasröptű beszélgetéseket folytatni...
2015. márc. 15. 19:47
 45/61 A kérdező kommentje:
Miből jársz színházba ha kevéske pénzt kapsz a gyakornoki munkáért? Ja a pasid pénzéből? Erre meg már nem jön válasz. Megszoktuk. További jó csüngést a pénzes srácon.
2015. márc. 15. 19:48
 46/61 anonim ***** válasza:
azt nem irta, hogy MINDEN csoporttarsaval...vannak gyokerek az egyetemen is, errol szo nincs... de ott a buta inkabb a kivetel..ellenben a munkasoknal az okos a kivetel. remelem kapizsgalod
2015. márc. 15. 19:50
 47/61 anonim ***** válasza:
56%

Csak azon röhögök, hogy aki gazdagabb pasit választ, az azért kapja az ívet, meg a lepontozást, aki szegényebbet, mint pl. az 1-es, az meg azért. :D Egyébként az én párom gyári melós, minimálbért kap, pedig volt nála jóval jobb anyagi helyzetű udvarlóm, mégis őt választottam.

Valószínűnek tartom, hogy sokan vannak, akiknek az anyagiak, a státusz is számít a párválasztásnál, de hogy mindenkinek, az nevetségesen erős túlzás.

Nem, nem akarok senkit meggyőzni, tisztában vagyok vele, hogy annyira fáj az igazság, miszerint aki nem tud magának párt találni, az nem kizárólag azon múlik, hogy nem milliomos, hogy ezzel sokan képtelenek szembenézni.

5-ös voltam.

2015. márc. 15. 19:50
 48/61 anonim ***** válasza:
en moziba, szinhazba, nyaralni stb sajat penzbol jarok. (osztondij es mellette dolgozok) ha vhova megyunk a baratommal, akkor felesbe fizetjuk a dolgokat.
2015. márc. 15. 19:53
 49/61 A kérdező kommentje:
De legalább ki lehet magyarázni hogy miért nem kezdenek munkás fiúkkal...még véletlenül sem azért nem mert ők szegények, hanem mert ők BUTÁK, MŰVELETLENEK...a gazdagabb bróker majmok meg biztos ropppant okosak meg műveltek egytől egyig. De ha nem is, legalább a szép autóba bele lehet ülni.
2015. márc. 15. 19:55
 50/61 anonim ***** válasza:
73%
persze...konnyebb a noi nemet hibaztatni mindenert :)
2015. márc. 15. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!