Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tagadják le hogy elsősorban a pénzesebb férfiakat kedvelik?
" mar megint itt tartunk, hogy az "okos , diplomas nok" lebutazzak az osszes takaritot..nem! ilyet nem irtunk, csak hogy ez a valoszinubb! mert azt ne mondd nekem,h a legtobb takarito ertelmes, muvelt es jomodoru mert mindjart tokon szurom magam ."
Igen. Ugyanezt pedig ne mondd az "okos", "művelt" egyetemista lányokra. Nem azok. A legnagyobb része ugyanolyan sötét mint a többség.
Csak azon röhögök, hogy aki gazdagabb pasit választ, az azért kapja az ívet, meg a lepontozást, aki szegényebbet, mint pl. az 1-es, az meg azért. :D Egyébként az én párom gyári melós, minimálbért kap, pedig volt nála jóval jobb anyagi helyzetű udvarlóm, mégis őt választottam.
Valószínűnek tartom, hogy sokan vannak, akiknek az anyagiak, a státusz is számít a párválasztásnál, de hogy mindenkinek, az nevetségesen erős túlzás.
Nem, nem akarok senkit meggyőzni, tisztában vagyok vele, hogy annyira fáj az igazság, miszerint aki nem tud magának párt találni, az nem kizárólag azon múlik, hogy nem milliomos, hogy ezzel sokan képtelenek szembenézni.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!