Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tagadják le hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tagadják le hogy elsősorban a pénzesebb férfiakat kedvelik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Maga az ember érdekel? Most mondtad hogy nem diplomás férfial nem is kezdesz. Mi van? Téged az érdekel hogy a kis "értelmiségi" barátnő körötökben nehogy azt kelljen mondani a pasidról hogy takarító mert az milyen ciki...
2015. márc. 15. 19:15
 22/61 anonim ***** válasza:
92%

"tehát aki nem diplomás hanem mondjuk egyszerű takarító az egy buta, műveletlen tuskó. Értjük."

Igen, sajnos ez általában így van. A tuskó nem biztos. De hogy buta és műveletlen az elég valószínű, hiszen, ha nem lenne az, akkor nem szorulna rá a takarító melóra...Akkor odatenné az eszét és vinné valamire az életben. Nekem sem kéne takarító pasi. Nem kell buta pasi, intelligens kell, akivel el lehet beszélgetni komolyabb dolgokról is és helyesen látja a dolgokat.

2015. márc. 15. 19:16
 23/61 anonim ***** válasza:
92%

Az igazat megvallva még nem találkoztam olyan takarítóval, akivel lehetett olyan szintű társalgást lefolytatni, mint az egyetemi csoporttársaimmal, de ez lehet, hogy az én hibám. Nem a szóhasználat (bár az is), hanem eleve a stílusa és a hozzáállása mutatta az összesnek azt, hogy mennyire más közegből jött. Nem hallgatták végig az érveket, csak a magukét hajtogatták, és nem volt egy értelmes, tényekkel alátámasztott érvelésük sem, csak a "hát csak mert" szintű dolgok.

Nagyon emlékeztetsz rájuk, kérdező. Én inkább itt keresném a probléma forrását, nem a munkádban vagy a pénzügyi helyzetedben.

2015. márc. 15. 19:17
 24/61 A kérdező kommentje:
A vinni valamire az életben neked az egyetem elvégzését jelenti? Egy takarító nem viheti semmire? Te hány éves vagy? 20? Egy csomó művelt egyszerű munkás ember járkál köztünk, akik nem a versenyszférában hajtják a pénzt (ami szerint az etalon meg az értelmiségi), egyszerűen azért mert nekik megfelel az is, nem szeretnek versenyezni.
2015. márc. 15. 19:18
 25/61 anonim ***** válasza:

#22: Akik kipotyognak mondjuk egy nagyon kemény egyetem nagyon kemény szakjáról, például egy ELTE proginfóról, azok is biztos szörnyen buták, mert nem lesz diplomájuk. Brühühü, nemzeti ünnep alkalmából megint felvilágosodtam... :'(

MI-ÉRT NEM ME-RI-TEK FEL-VÁL-LAL-NI, HOGY E-LŐNY-BEN RÉ-SZE-SÜL-NEK NÁ-LA-TOK A TE-HE-TŐ-SEBB FÉR-FI-AK?

2015. márc. 15. 19:18
 26/61 A kérdező kommentje:

"Az igazat megvallva még nem találkoztam olyan takarítóval, akivel lehetett olyan szintű társalgást lefolytatni, mint az egyetemi csoporttársaimmal, d"

Hát persze...minden egyszerű munkát végző ember buta.

2015. márc. 15. 19:20
 27/61 A kérdező kommentje:
Egyébként, kedves nagyarcú, értelmiségi, egyetemista lányok : Dolgoztatok már valaha? Azzal tisztában vagytok hogy van aki nem engedheti meg magának az egyetemre járást? Apucit is butázzátok aki tekergeti a kamiont hogy legyen nektek pénz suliba járni?
2015. márc. 15. 19:21
 28/61 anonim ***** válasza:

Nem általánosítottam, azt írtam, csak én nem találkoztam ellenpéldával. Ami azt illeti, te sem nagyon szolgálsz akként.

De kérdező, mondd meg nekem, mit értesz intellektus alatt? Nevezz meg példákat, miről tudnál beszélni velem, mik azok a témák, amikről szívesen cserélsz eszmét?

Politika? Gazdaság? Tudomány újabb felfedezései? A szakmádban történt hirtelen új tudás? Mik azok, amik foglalkoztatnak, amiről lehet veled beszélgetni?

2015. márc. 15. 19:23
 29/61 A kérdező kommentje:

Miért? Veled miről lehet? Engem pl érdekel a gazdaság.

Nem tartom magam butának se. Átlagosnak inkább. De elegem van abból hogy a sok nagyokos egyetemista nő butáz mert én munkás vagyok.

2015. márc. 15. 19:24
 30/61 A kérdező kommentje:
Egyébként 130 feletti az iqm kedves egyetesmista lány. Ne menjünk bele abba hogy ki az intelligensebb szerintem. Attól hogy munkás vagyok még nem vagyok feltétlenül buta tök.
2015. márc. 15. 19:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!