Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tagadják le hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tagadják le hogy elsősorban a pénzesebb férfiakat kedvelik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
8%
Tökmindegy, hogy van-e konkrétan gyerek, a nőkbe bele van kódolva a magasabb státuszú férfiak iránti vonzalom, és a mai világban pénz = magasabb státusz.
2015. márc. 15. 18:56
 12/61 anonim ***** válasza:
maximum azért, mert a kisugárzásukon látszik, hogy tele vannak önbizalommal és az egészséges önbizalom baromi szexi tud lenni. ez igaz. De van hogy a nagyképűsés és a felvágás sugárzik róluk. Az már nem szexi.
2015. márc. 15. 18:57
 13/61 anonim ***** válasza:
8%
#5: Inkább könnyebb azt hazudni, hogy nem szereted, csakhogy ámíthasd a csóróbb srácokat ezzel a képmutató maszlaggal...
2015. márc. 15. 19:00
 14/61 anonim ***** válasza:
94%
Tökmindegy mit írunk, te eldöntötted, hogy minden nő pénzéhes riban-c. Ez abból is látszik, hogy csak azokra a kommentekre reagálsz, amik megpróbálják neked megmagyarázni, hogy miért pénzéhes ri.banc minden nő. Azokra , amikben leírják, hogy nem, nem vagyunk azok, azokat le se szarod. Úgyhogy akkor higyj amit akarsz. Leszarom.
2015. márc. 15. 19:02
 15/61 A kérdező kommentje:
De azok vagytok, mert a melós szegényebb srácokkal nem igazán kezdetek. Nektek Párizs kell, a nyaralások, a szép autó...a lakás...a csillogás
2015. márc. 15. 19:04
 16/61 anonim ***** válasza:

én nem tagadom, hogy fontosak az anyagiak.

az viszont nem igaz, hogy ha tetszik két pasi, akkor az lenne a döntő szempont, hogy melyiküknek van több pénze. ha nem minimálbéren tengődik célok és ambíciók nélkül, akkor már nem számít a dolog. tudjon meghívni egy teára vagy sütire, és boldog vagyok. nem kell milliárdosnak lennie, Magyarországon amennyire én tudom, nincs is sok belőlük. és aki van, az is öreg és csúnya. vagy csaló, olyan meg nem kell.

az, hogy ezt honnan veszed, azt elképzelni sem tudom. millió párt látok tömegközlekedéssel utazni kézen fogva és szerelemmel, kétlem, hogy mindegyikük a gazdag pasi kitartott trófeafelesége lenne.

2015. márc. 15. 19:06
 17/61 anonim ***** válasza:
Na a melós az egy más dolog. Nekem (ha nem átmeneti, diákként dolgozgat ilyet, mert az mindenképpen becsülendő, hogy dolgozik) ezzel az a problémám, hogy valószínűleg nem elég értelmes, okos, művelt - hiszen akkor egyetemet végzett volna, nem pedig fizikai munkát végezne. Ami nem azt mondom, hogy baj, meg szükség is van rá, de ha én is tanultam és tepertem, akkor csak elvárhatom ezt a páromtól is, nem tehetek róla, az értelmiségiekhez szoktam. És szerintem sok más lány is így gondolkodik. De nem a pénze, meg Párizs meg stb érdekel, hanem maga az ember.
2015. márc. 15. 19:11
 18/61 anonim ***** válasza:
94%

"De azok vagytok" :D

Gecc... most írtam le, hogy randiztam pénzes pasikkal, járhattam is volna velük de nem kellettek, mivel NEM ez a fontos egy kapcsolatban. Ezeknek saját lakásuk volt dizájnosan berendezve, fullos kocsival jártak, két kézzel szórták a pénzt a randikon...

A mostani barátom egyetemre jár és alig van pénze akármire , egy régi szar lepukkant kocsival jár, mégis vele vagyok!

Erre beközlöd, hogy "DE azok vagytok" Most akkor ezek után mit modjak? Te meg egy seg.gfej vagy. ennyi

2015. márc. 15. 19:11
 19/61 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyenek, mint te, kérdező, nem is azt szeretnék igazából, hogy a nők ne a pénzes pasikat szeressék (ami csak a ribiknél van így!!!), hanem azt, hogy adjunk nektek igazat, még akkor is, ha nincs igazatok. Miért vannak lepontozva az első oldalon azok, akik írták, hogy ez nem így van? Hmm? Talán te fiú létedre belelátsz az ÖSSZES lány/nő agyába? Vagy mi?
2015. márc. 15. 19:12
 20/61 A kérdező kommentje:

"ezzel az a problémám, hogy valószínűleg nem elég értelmes, okos, művelt - hiszen akkor egyetemet végzett volna, nem pedig fizikai munkát végezne. "

tehát aki nem diplomás hanem mondjuk egyszerű takarító az egy buta, műveletlen tuskó. Értjük.

2015. márc. 15. 19:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!