Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban végzős fiúk válaszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban végzős fiúk válaszát varom! Szerintetek jó ajándék?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt, így én is bekerültem az ő baráti körébe. Barátomon kívül 6 fiúról van szó. Egy suliba járunk mind, és személyes jó barátaim külön -külön is. Idén érettségiznek, és szeretnék nekik valami személyesebb ballagási ajándékot adni. Első kérdesem, hogy szerintetek jó ötlet e,vagy felesleges? Második kérdésem, hogy az az otletem,hogy egy ballagási üdvözlőlapra írok nekik személyesen, egy-két élményt, jókívánságot, ez jó ötlet e? :) szerintetek?? :) fontos! (egyébként en 10.es vagyok)

2015. jan. 20. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges...
2015. jan. 23. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
A többieknek szerintem is felesleges ajándékot adni, elég ha esetleg összejöttök egy vacsorán (az érettségi utáni vacsorán esetleg) és ott gratulálsz nekik.
2015. jan. 24. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!