Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagy elvárás az ha egy korombeli lánytól elvárom hogy azért ne fujjogjon ha főzni kell egy pörköltet? Huszonévesen!?
"Kérdező, ha meg vagy elégedve a helyzeteddel és szereted amit csinálsz, akkor szerintem hamar találsz magadhoz illőt.
A nők azokat a férfiakat szeretik, akik sikeresek és van önbizalmuk. Melós is lehet ilyen, ha mint írtam szereti amit csinál és meg van elégedve vele.
Ha többre vágysz, kisebbségi komplexusod van emiatt, akkor az meglátszik rajtad."
Meg vagyok elégedve a melós léttel. Keresek annyit hogy eltartsam magam, nekem ez számít. A munkával sincs bajom.
"egyik meló sem alja munka, jobb mintha otthon várnád a sült galambot...
de ezt a melót is inkább külföldön fizetik meg"
Külföldön dolgozom benne amúgy, azt nem mondanád hogy megfizetik, de megélni meg lehet :) Nekem meg ennyi elég.
ha megtudsz belőle élni, és neked így jó...
akkor nincs itt probléma...:)
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok__6677825-lanyok-nok-ti-tudtok-fozni-hazias-nok-vagytok (Pont témába vág)
Szerintem ne általánosítsunk. Neveltetés és akarat kérdése is.
Mondjuk 20 évesen még én sem nagyon szárnyaltam a konyhában, mert valahogy nem kötött le a dolog. De mostanra (23 vagyok) megszerettem kísérletezgetni az ízekkel.
Szerintem fogsz te olyan lányt találni, akit nem érdekelnek az anyagiak, mert azért ilyenek is akadnak ám.
És nincs semmi baj a munkáddal, ameddig eltudod magadat tartani szégyenkeznivalód nincs!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!