Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nagy elvárás az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagy elvárás az ha egy korombeli lánytól elvárom hogy azért ne fujjogjon ha főzni kell egy pörköltet? Huszonévesen!?

Figyelt kérdés
DÖbbenets hogy a huszonéves nők nagy része egy rántottát se képes elkészíteni.
2015. márc. 15. 14:45
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ha meg vagy elégedve a helyzeteddel és szereted amit csinálsz, akkor szerintem hamar találsz magadhoz illőt.

A nők azokat a férfiakat szeretik, akik sikeresek és van önbizalmuk. Melós is lehet ilyen, ha mint írtam szereti amit csinál és meg van elégedve vele.

Ha többre vágysz, kisebbségi komplexusod van emiatt, akkor az meglátszik rajtad."

Meg vagyok elégedve a melós léttel. Keresek annyit hogy eltartsam magam, nekem ez számít. A munkával sincs bajom.

2015. márc. 15. 15:17
 42/51 A kérdező kommentje:

"egyik meló sem alja munka, jobb mintha otthon várnád a sült galambot...

de ezt a melót is inkább külföldön fizetik meg"

Külföldön dolgozom benne amúgy, azt nem mondanád hogy megfizetik, de megélni meg lehet :) Nekem meg ennyi elég.

43/51 anonim ***** válasza:

ha megtudsz belőle élni, és neked így jó...

akkor nincs itt probléma...:)

44/51 anonim ***** válasza:
Sok sikert az ismerkedéshez, és pozitívabb gondolkodást! :) szia :)
2015. márc. 15. 15:19
 45/51 A kérdező kommentje:
A nők szerint van :) Valahogy úgy érzem hogy tőlem várják el hogy csapdosson ki a sok dohányt és mehessen a virgonckodás...de én nem fogok senkinek semmit csapdosni...
2015. márc. 15. 15:19
 46/51 anonim ***** válasza:
Akkor keress olyan nőt akit ez nem érdekel...
2015. márc. 15. 15:21
 47/51 A kérdező kommentje:
De hol vannak ilyen nők? Én mindenhol csak az aranyásó lányokat látom...hol lehet a szolidabb nőkkel találkozni?
2015. márc. 15. 15:25
 48/51 anonim ***** válasza:
Anyámék is így voltak vele, hogy nem érdekelte őket a pénz, 20 évesen már házasodtak. Én azért többre vágyom.
2015. márc. 15. 15:30
 49/51 anonim ***** válasza:
47 mindenhol ott vannak, neked csak szűrnöd kell.
2015. márc. 15. 15:36
 50/51 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok__6677825-lanyok-nok-ti-tudtok-fozni-hazias-nok-vagytok (Pont témába vág)

Szerintem ne általánosítsunk. Neveltetés és akarat kérdése is.

Mondjuk 20 évesen még én sem nagyon szárnyaltam a konyhában, mert valahogy nem kötött le a dolog. De mostanra (23 vagyok) megszerettem kísérletezgetni az ízekkel.

Szerintem fogsz te olyan lányt találni, akit nem érdekelnek az anyagiak, mert azért ilyenek is akadnak ám.

És nincs semmi baj a munkáddal, ameddig eltudod magadat tartani szégyenkeznivalód nincs!!! :)

2015. márc. 15. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!