Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nagy elvárás az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagy elvárás az ha egy korombeli lánytól elvárom hogy azért ne fujjogjon ha főzni kell egy pörköltet? Huszonévesen!?

Figyelt kérdés
DÖbbenets hogy a huszonéves nők nagy része egy rántottát se képes elkészíteni.
2015. márc. 15. 14:45
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

"6: Miért baj az együtt főzés, tartalmas idő töltés lehet, amiből tanulhat mind két fél...?"

Ezzel semmi gond nincs! De a férfiaktól egy rakat dolgot automatikusan elvárnak a nők. A nőktől még ennyit se lehet, hogy azért kiismerje magát a konyhában?

2015. márc. 15. 14:55
 12/51 anonim ***** válasza:

Bármikor összeveretek egy pörköltet de ha a másik fújjog( még ha nem is kell neki), sztem nem jöttem vele össze, mire ez kiderülne.

18F

2015. márc. 15. 14:56
 13/51 anonim ***** válasza:

sztem is jó időtöltés az együtt főzés, addig is együtt vagytok olyat főztök, amit mindkettőtök szeret és még vicces is :)

tartalmasabb, mint filmezni

tény, hogy jól esik, ha a másik fél meglepi a másikat egy finom étellel

14/51 A kérdező kommentje:

"Manapság a nőknek is ugyanazon a területen kell teljesíteni, ha a nő és a férfi is dolgozik, akkor szerintem a nőnek jogosan vannak arról alkotott elképzelései is, hogy a háztartást is fele-fele arányban viszik"

Igen? Én nem sok füveg nyíró nőt látok. Vagy ami férfi munka az nem háztartási munka?:DD Fát aprítani se látok sok nőt, fát hordani se a pincébe. Ezek nem háztartási munkák?

15/51 anonim ***** válasza:
43%
Nem gáz. Én nem is ismerkedem soha olyan nővel, aki nem érez késztetést arra, hogy olykor főzzön. Nem kell minden nap, de legalább hétvégén főzzön már, vagy heti 2x max. :D
2015. márc. 15. 14:57
 16/51 anonim ***** válasza:
58%

Kicsit sarkosan látod a világot és nagyon erőlteted a nemi sztereotípiákat. Miért kéne egy férfinak sokat keresni, csak azért mert férfi és miért kéne egy nőnek főznie, csak azért mert nőnek született?

Én szakmailag sikeres nő vagyok, jól keresek, de ezt sose vártam el viszont a férfiaktól. Keressenek annyit, hogy eltartsák magukat és ennyi, innentől kezdve nem érdekel a jövedelmük.

Tudok, de nem szeretek főzni, nagyon ritkán veszem rá magam. De nem várom el a páromtól, hogy ő tegye meg. Rendelünk, eszünk valahol, megoldjuk.

Ez nem így működik, hogy ilyen szilárd elvárásokkal slattyogunk oda a másikhoz. Alkalmazkodni kell. Ki mit tud, azt dobja be a közösbe. Ha a férfi történetesen imád főzni, hát főzzön ránk, ha pedig én tartom fenn a családot, hát istenem, ez van.

Miért ragaszkodsz ennyire a régi, elavult nemi szerepekhez?

2015. márc. 15. 14:57
 17/51 anonim ***** válasza:
85%
A pasiknak amúgy is több lehetőségük van jobban kereső munkát találni, mert igenis van üvegplafon. A főzni tudás nem hasonlítható össze az állással, sokkal inkább azzal, hogy tudsz-e autót, számítógépet, stb. szerelni, fürdőszobát csempézni, van-e olyan fizikumod, hogy nem szakadsz meg, ha bútorokat kell tologatni, cipelni vagy éppen deszkákból polcot csinálni...
2015. márc. 15. 14:58
 18/51 anonim ***** válasza:
79%

Nem nagy elvárás. Sokan tudnak is. Szerintem nagyon ciki, ha valaki lány létére legalább az alapvető ételeket nem tudja elkészíteni, de azért egy pasi tudása is kiterjedhetne a tojásrántotta-pörkölt-krumplistészta trióra..

Aki meg nem, azzal eleinte legyél türelmes, egy-egy étel elkészítését igazán megmutathatod. Ha meg ilyen fujjogós kis p*csa, akkor más területeken is lesznek gondok, nem? :)

19L

2015. márc. 15. 14:59
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

nyugi én fát is vágok, azaz gyújtóst, mert fejszével a kuglit ellehet hasogatni... az ág fához meg láncfűrész kell már :D

de a városi csajok nem fognak neked se fát vágni, se füvet nyírni, se kapálni

sztem ez neveltetéstől is függ, meg attól is h ki milyen házban nőtt fel

2015. márc. 15. 14:59
 20/51 anonim ***** válasza:
ha szüretre kell ember szívesen megyek, ha kapok egy zsák szőlőt ;) :D
2015. márc. 15. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!