Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nagy elvárás az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagy elvárás az ha egy korombeli lánytól elvárom hogy azért ne fujjogjon ha főzni kell egy pörköltet? Huszonévesen!?

Figyelt kérdés
DÖbbenets hogy a huszonéves nők nagy része egy rántottát se képes elkészíteni.
2015. márc. 15. 14:45
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Biztos a pénze miatt... De nem a pénzed miatt jött össze veled...
2015. márc. 15. 15:09
 32/51 A kérdező kommentje:
Velem biztos nem a pénzem miatt,mivel akkoriban munkanélküli voltam :) De szeriyntem utána rájött hogy én nem vagyok elég jó parti (pedig már dolgoztam is, de ugye az smafu ha melós vagy) aztán lecserélt a cégvezetőre. 1 hónap múlva már ő furikázta a volvójában.
2015. márc. 15. 15:11
 33/51 anonim ***** válasza:
pénzes cégvezető miatt kidobott? :D akkor annyit is ért könnyen megvehető csaj volt... majd ő is pofára esik, mert majd a pénzes cégvezető lecseréli egy fiatalabb dekoratívabb csajra :D
2015. márc. 15. 15:12
 34/51 anonim ***** válasza:

melós munka alatt mit értesz?

gyári meló? szakmunkás meló? vendéglátás?

2015. márc. 15. 15:13
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha meg vagy elégedve a helyzeteddel és szereted amit csinálsz, akkor szerintem hamar találsz magadhoz illőt.

A nők azokat a férfiakat szeretik, akik sikeresek és van önbizalmuk. Melós is lehet ilyen, ha mint írtam szereti amit csinál és meg van elégedve vele.

Ha többre vágysz, kisebbségi komplexusod van emiatt, akkor az meglátszik rajtad.

2015. márc. 15. 15:13
 36/51 anonim ***** válasza:
Az nem jutott eszedbe hogy többet keress?
2015. márc. 15. 15:14
 37/51 A kérdező kommentje:

"melós munka alatt mit értesz?

gyári meló? szakmunkás meló? vendéglátás?"

Eddig venéglátásban serénykedtem :) Konyhamalacként.

2015. márc. 15. 15:15
 38/51 anonim ***** válasza:

35-össel egyetértek

vagy szüneteltesd kicsit az ismerkedést :)

vagy kezd el valamit tanulni pluszban levelezőn, ha időd engedi ;)

39/51 A kérdező kommentje:

""Az nem jutott eszedbe hogy többet keress?"

Meg tudok belőle élni. Engem ennyi érdekel. Ja, nincs belőle párizsi nyaralás meg lexus...de hát sajnálom..nem vagyok egy jó parti.

40/51 anonim ***** válasza:

egyik meló sem alja munka, jobb mintha otthon várnád a sült galambot...

de ezt a melót is inkább külföldön fizetik meg

2015. márc. 15. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!