Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagy elvárás az ha egy korombeli lánytól elvárom hogy azért ne fujjogjon ha főzni kell egy pörköltet? Huszonévesen!?
"Aki meg nem, azzal eleinte legyél türelmes, egy-egy étel elkészítését igazán megmutathatod. Ha meg ilyen fujjogós kis p*csa, akkor más területeken is lesznek gondok, nem? :) "
Akkor a nő is legyen elnéző hogy nem vagyok pénzes meg nem viszem nyaralni Párizsba.
Í"YÉn szakmailag sikeres nő vagyok, jól keresek, de ezt sose vártam el viszont a férfiaktól. Keressenek annyit, hogy eltartsák magukat és ennyi, innentől kezdve nem érdekel a jövedelmük.
Tudok, de nem szeretek főzni, nagyon ritkán veszem rá magam. De nem várom el a páromtól, hogy ő tegye meg. Rendelünk, eszünk valahol, megoldjuk. "Í
tehát összejönnél melós férfival is? Mert vele nem túl gyakran fogsz étteremben kosztolni...
"tudod értelmes csajoknak elég az is, hogy néha kapjanak egy szál virágot, bókot figyelmességet :)Í"
Hát..biztosan..akikkel én találkoztam azoknak valahogy ez nem volt elég. Kikérdeztek hogy miért vagyok pl melós, számonkérték az életemeyt meg ilyesmik. Mindezt az ismerkedési fázisban!! Mintha el kéne bárkinek is számolni az életéről. Nem az én dolgom hogy pl miért vagyok melós?
A slusszpoén az hogy pont a hozzám hasonló melós lányok kérik általában számon az életemet. Én se kérdezgetem őket hogy 25+ évesen miért konyháslányok. Az ő dolguk. A nőket viszont valamiért érdekli.
Volt már barátnőm (1), de kidobott egy pénzes, cégvezető faszi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!