Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy nekem is lehet szép barátnőm, ha 26 év alatt még sosem volt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 21:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20 Szerintem semmiképp nem jó, amerre tart az egész emberiség.. kezdjük ott h nő az emberek száma, de az energiaforrásaink pedig akárhogy is nézzük végesek. (És ezen az sem segít, hogy az ember saját maga ront a helyzetén azáltal h erdőket pusztít ki, a vizet szennyezi stb.) Ha ez így megy tovább, akkor idővel kifogynak a források, és itt marad egy hatalmas populáció a semmi közepén. Ha csak nem találnak egy új bolygót, ahol a FÖldhöz hasonló körülmények vannak, és biztosítaná az életben maradást, ahova át tudják szállítani az embereket (ha már addigra a technika annyira felfejlődik h az űrutazás nagy mennyiségű tömegre is lehetséges lesz), akkor az emberiség kihalásra van ítélve. Persze ez még a nagyon távoli jövő...

Arról nem is beszélve, hogy már most rengeteg gond van a túlnépesedés miatt, később ez csak egyre rosszabb lesz.

Azért ez is elég durva (wikipédiáról):

"1800 körül az emberi népesség elérte az 1 milliárd főt. A második világháború után 1945 körül a népesség elérte a 2 milliárdot. Jelenleg 7 milliárd ember él a Földön. Általános vélekedés szerint bolygónk népessége 2040-re meg fogja haladni a 9 milliárdot. Tízezer nemzedék kellett ahhoz, hogy az emberi népesség elérje a 2 milliárd főt. Azután egyetlen nemzedék élete során 2 milliárdról 9 milliárdra nő a népesség."

2015. márc. 12. 23:06
 22/23 anonim ***** válasza:

Huh, jól elkanyarodtatok a témától,pedig az offot elvileg itt tiltják.

Visszatérve a kérdésre. Nem a csúnyák szoktak pár nélkül maradni, hanem az antiszociálisak, a kommunikációra képtelenek, az arrogánsak, stb. stb.

Nézz csak szét az utcán eszméletlen ronda emberek is járkálnak párokban. Valahogy ők is összejöttek.

Ja, te szépet akarsz? És te is szép vagy?

Mert ha csúnya létedre szép lánnyal akarsz összejönni, az nem fair. Hasonló a hasonlóval. Aztán a csúnya lányok is sírhatnak, hogy a tökéletes férfiaknak nem kellenek.

A férfi túlnépesedésre visszatérve, én azt olvastam, hogy ez azért van, mert régóta nem volt háború,és ezért a természet a férfiakat részesíti előnyben, mert túlnépesedés esetén ők agresszívabban fellépnek, mint a nők. Háborúk idején viszont több lány születik.

Amikor én szültem, 20-an voltunk a szülésfelkészítő tanfolyamon. Ijesztő volt, hogy egyedül én vártam lányt...

2015. márc. 15. 00:59
 23/23 A kérdező kommentje:

"Mert ha csúnya létedre szép lánnyal akarsz összejönni, az nem fair."

Az fair, hogy mások semmit nem tesznek le az asztalra, semmiben nem jók, de magasabbnak meg helyesebbnek születnek, és nekik emiatt már jár a jó csaj, én meg mindenért keményen megküzdök, ambiciózus vagyok, és érjem be olyannal aki nem is jön be? Hm?

2015. márc. 15. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!