Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el h szép...

Hogyan higgyem el h szép vagyok kis mellel is?

Figyelt kérdés

nincs nagy mellem, sőt.. de nagyon sokan mondták h milyen szép vagyok. de én vhogy mégsem érzem szépnek, mert kicsi a cicim.

mit tegyek, mit gondoljak, h elhiggyem- vagyis elhiszem, de nem fogom fel- hogy szép vagyok, és igenis tetszhetek másoknak?

2013. júl. 11. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem a mell a minden. Ha szép arcod van, szép combod, szép vádlid, széles csípőd, nőies alkatod, akkor kis mellekkel is szép vagy. :) Ha pedig zavar hordj vastagabb szivacsú melltartót, és előnyös ruhákat. Pl olyat, ami a mellrészénél fodros, és emiatt nem látszik annyira, hogy mekkora valójában. :) De az első és legfontosabb: hogy belülről szeresd magad. Ha ez meg van, akkor a kisugárzásod is megváltozik, ami megszépít. ;)
2013. júl. 11. 19:39
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 11. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon kicsi, de en mar elfogadtam, sot szeretem. :) Eszrevettem egy kepen, h milyen csunya a tartasom, ahogy osszegornyedtem. Elhatraroztam, h ez tarthatatlan, meg kell valtoznom. Elkezdtem odafigyelni a tartasomra. Plusz ujra edzettem. Mikor elkezdett formasodni a karom, vallam, meg ugy a sporttol megvaltozott a testem, mar kihuztam magam. Magabiztosabb lettem. En mondjuk nem bo es nem fodros cuccokat hordok, lazabban oltozkodom, tehat latjak rajtam, h nem nagy, nem probalom palastolni. Ettol fuggetlenul szerencsere nagy sikerem van a ferfiaknal. :)

Minden fejben dol el!

2013. júl. 11. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Rengeteg gyönyörű hírességnek van kicsi melle. :)

[link]

www.listaholic.com/wp-content/uploads/2007/10/evalongoria.jpg

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval nyugi! :D

2013. júl. 11. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi, és főleg a sok képet! :))) az sokat segit :)
2013. júl. 11. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem egy mellméreten fog múlni, hogy jó csaj vagy-e, vagy sem.

Ha valóban szép arcod van, és csinos lány vagy, megnyerő kisugárzással, a melled lesz az utolsó dolog, ami miatt összefog veled jönni egy fiú. Aki meg csak ez alapján választ párt, vagy ez miatt megszól, az eléggé felszínes, az olyannal jobb is nem kezdeni/törődni, nem éri meg.

Légy magabiztos, kedves, mosolygós, ez rengeteget fog dobni az összképen a fiúk szemében, elhiheted :) fel a fejjel.

2013. júl. 12. 11:07
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi :) majd probálkozok :)
2013. júl. 12. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy nem azt kell írnod, hogy a nagy melled miatt csak kihasználnak a pasik, mert körülbelül az következne be... ;) :)

És általában ha szépnek tartanak nem a melled miatt mondják, hanem azért mert valószínűleg helyes vagy arcban, stb, és az nálunk férfiaknál sokkal többet számít ;) :)

2013. júl. 13. 00:57
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 13. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!:) Velem is ugyanez a helyzet. De amúgy itt van még 1 példa:Keira Knightley

[link]

Gyönörűszép, mégis lapos.

Szóval fel a fejjel, ez ne akadályozzon meg semmiben se!

2013. júl. 18. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!