Hogyan higgyem el h szép vagyok kis mellel is?
nincs nagy mellem, sőt.. de nagyon sokan mondták h milyen szép vagyok. de én vhogy mégsem érzem szépnek, mert kicsi a cicim.
mit tegyek, mit gondoljak, h elhiggyem- vagyis elhiszem, de nem fogom fel- hogy szép vagyok, és igenis tetszhetek másoknak?
Nekem is nagyon kicsi, de en mar elfogadtam, sot szeretem. :) Eszrevettem egy kepen, h milyen csunya a tartasom, ahogy osszegornyedtem. Elhatraroztam, h ez tarthatatlan, meg kell valtoznom. Elkezdtem odafigyelni a tartasomra. Plusz ujra edzettem. Mikor elkezdett formasodni a karom, vallam, meg ugy a sporttol megvaltozott a testem, mar kihuztam magam. Magabiztosabb lettem. En mondjuk nem bo es nem fodros cuccokat hordok, lazabban oltozkodom, tehat latjak rajtam, h nem nagy, nem probalom palastolni. Ettol fuggetlenul szerencsere nagy sikerem van a ferfiaknal. :)
Minden fejben dol el!
Szerintem egyáltalán nem egy mellméreten fog múlni, hogy jó csaj vagy-e, vagy sem.
Ha valóban szép arcod van, és csinos lány vagy, megnyerő kisugárzással, a melled lesz az utolsó dolog, ami miatt összefog veled jönni egy fiú. Aki meg csak ez alapján választ párt, vagy ez miatt megszól, az eléggé felszínes, az olyannal jobb is nem kezdeni/törődni, nem éri meg.
Légy magabiztos, kedves, mosolygós, ez rengeteget fog dobni az összképen a fiúk szemében, elhiheted :) fel a fejjel.
Örülj, hogy nem azt kell írnod, hogy a nagy melled miatt csak kihasználnak a pasik, mert körülbelül az következne be... ;) :)
És általában ha szépnek tartanak nem a melled miatt mondják, hanem azért mert valószínűleg helyes vagy arcban, stb, és az nálunk férfiaknál sokkal többet számít ;) :)
Szia!:) Velem is ugyanez a helyzet. De amúgy itt van még 1 példa:Keira Knightley
Gyönörűszép, mégis lapos.
Szóval fel a fejjel, ez ne akadályozzon meg semmiben se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!