Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok szinte mindig hello-v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szinte mindig hello-val köszönnek nekem, emiatt teljesen elment az önbizalmam. Mit kéne tennem, hogy sziával köszönjenek? 21/f

Figyelt kérdés
Az alapszabály, hogy a lányok azoknak, akik tetszenek nekik sziával kôszönnek. Sajnos görög félisten nem tudok lenni.

2015. márc. 12. 13:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Én mindenkinek sziával köszönök :D
2016. máj. 7. 19:08
 52/64 anonim ***** válasza:
Hülyeség ennyi alapján általánosítani :D Én régebben pont, hogy azoknak köszöntem sziával, akiket kifejezetten nem bírtam. Mostanában meg ami éppen a számra jön.
2016. máj. 7. 19:16
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szia a kicsit hivatalosabb koszones, annak koszonok igy, akivel nem vagyok annyira joban, akivel csak feluletesen ismerjuk egymast, pl fonokom, kollegaim. A hello-t bizalmasabb viszonyban engedem meg, ott a masik fel tudja, hogy ez nem udvariatlansag. Annak is tobbynire hello-val koszonok, aki tetszik nekem, csak annak mas a hangsulya, es az o-t a vegen egy kicsit elnyujtom. Meg persze teli szajjal mosolygok hozza. :) Vele szemben akkor lesz szia, amikor megbant valamivel... Szoval nalam epp forditva van, mint ahogy leirtad. Ahogy tobben is irtak: a hangsuly fontosabb, erre figyelj inkabb. :)
2016. máj. 8. 10:17
 54/64 anonim ***** válasza:
Én annak köszönök hellóval, akit hirtelen meglátok, mert reflexszerűen elsőre hellót köszönök. Sziát annak köszönök, aki tudom, hogy jön.
2016. máj. 12. 23:56
 55/64 anonim ***** válasza:
30%
En ertem es tapasztaltam ezt a dolgot. Nem mindenkire igaz de eleg sok ilyen van. A hello sokaknal tavolsagtartobb mint a szia. Csak hogy egy sajat tapasztalatot mondjak az exemnel amikor egyutt voltam, nala eszrevettem hogy masokhoz hogy viszonyul es hogy koszon.. Aztan elkezdett megromlani a kapcsolatunk es anelkul hogy szerintem eszre vette volna, mar helloval koszont nekem is. Ekkor mar ereztem hogy kozel a vég. Aztan vege is lett a kapcsolatnak. :) Erdemes a reszletekre figyelni...
2016. aug. 23. 06:12
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a büdös jó isten áldjon meg, de nagyon rá erhetsz,ha van időd ekkora baromságon gondolkozni...

28al értek én is egyet..

Ha 50 éves nagyanyád sziával köszön neked,akkor is elszállsz magadtól?

2016. aug. 23. 07:13
 57/64 anonim ***** válasza:

Én úgy köszönök, hogy hahó. Ha visszaköszönök, akkor szia. Gondolom.

Nem foglalkozom ezzel ilyen szinten.

22 N

2017. ápr. 22. 15:43
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Aki hisz abban, hogy ilyen alapszabály létezik, annak én csak annyit mondanék, hogy viszlát. :D

Remélem, csak kamu a kérdés, és nincsenek ilyen emberek, akik ezt hiszik. :D Elég szomorú lenne...

2017. ápr. 22. 17:49
 59/64 anonim ***** válasza:
Csókolommal kell köszönni a lànyolnak!Akkor nagyon fogsz tetszeni nekik.
2017. dec. 9. 17:17
 60/64 anonim ***** válasza:
#59 +1
2017. dec. 9. 17:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!