Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szinte mindig hello-val köszönnek nekem, emiatt teljesen elment az önbizalmam. Mit kéne tennem, hogy sziával köszönjenek? 21/f
Figyelt kérdés
Az alapszabály, hogy a lányok azoknak, akik tetszenek nekik sziával kôszönnek. Sajnos görög félisten nem tudok lenni.2015. márc. 12. 13:25
51/64 anonim válasza:
Én mindenkinek sziával köszönök :D
52/64 anonim válasza:
Hülyeség ennyi alapján általánosítani :D Én régebben pont, hogy azoknak köszöntem sziával, akiket kifejezetten nem bírtam. Mostanában meg ami éppen a számra jön.
53/64 anonim válasza:
Nekem a szia a kicsit hivatalosabb koszones, annak koszonok igy, akivel nem vagyok annyira joban, akivel csak feluletesen ismerjuk egymast, pl fonokom, kollegaim. A hello-t bizalmasabb viszonyban engedem meg, ott a masik fel tudja, hogy ez nem udvariatlansag. Annak is tobbynire hello-val koszonok, aki tetszik nekem, csak annak mas a hangsulya, es az o-t a vegen egy kicsit elnyujtom. Meg persze teli szajjal mosolygok hozza. :) Vele szemben akkor lesz szia, amikor megbant valamivel... Szoval nalam epp forditva van, mint ahogy leirtad. Ahogy tobben is irtak: a hangsuly fontosabb, erre figyelj inkabb. :)
54/64 anonim válasza:
Én annak köszönök hellóval, akit hirtelen meglátok, mert reflexszerűen elsőre hellót köszönök. Sziát annak köszönök, aki tudom, hogy jön.
55/64 anonim válasza:
En ertem es tapasztaltam ezt a dolgot. Nem mindenkire igaz de eleg sok ilyen van. A hello sokaknal tavolsagtartobb mint a szia. Csak hogy egy sajat tapasztalatot mondjak az exemnel amikor egyutt voltam, nala eszrevettem hogy masokhoz hogy viszonyul es hogy koszon.. Aztan elkezdett megromlani a kapcsolatunk es anelkul hogy szerintem eszre vette volna, mar helloval koszont nekem is. Ekkor mar ereztem hogy kozel a vég. Aztan vege is lett a kapcsolatnak. :) Erdemes a reszletekre figyelni...
56/64 anonim válasza:
Hogy a büdös jó isten áldjon meg, de nagyon rá erhetsz,ha van időd ekkora baromságon gondolkozni...
28al értek én is egyet..
Ha 50 éves nagyanyád sziával köszön neked,akkor is elszállsz magadtól?
57/64 anonim válasza:
Én úgy köszönök, hogy hahó. Ha visszaköszönök, akkor szia. Gondolom.
Nem foglalkozom ezzel ilyen szinten.
22 N
58/64 anonim válasza:
Aki hisz abban, hogy ilyen alapszabály létezik, annak én csak annyit mondanék, hogy viszlát. :D
Remélem, csak kamu a kérdés, és nincsenek ilyen emberek, akik ezt hiszik. :D Elég szomorú lenne...
59/64 anonim válasza:
Csókolommal kell köszönni a lànyolnak!Akkor nagyon fogsz tetszeni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!