Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szinte mindig hello-val köszönnek nekem, emiatt teljesen elment az önbizalmam. Mit kéne tennem, hogy sziával köszönjenek? 21/f
Én ezen még nem gondolkoztam, de tényleg sziával köszönök annak, aki tetszik. Tudok mosolyogni közben sz"IA", a hello meg valahogy gyorsabb, gépiesebb, hanyagabb.
L20
elsőnek azt gondoltam jó nagy baromság de vissza gondoltam és a pasimnak mindig sziával köszöntem, a barátoknak változó
pasiknál is érvényes ez?
amúgy semmit se tudsz tenni akinek tetszel tetszel akinek nem nem
Szia! :D
Tessék. Köszönt neked egy lány sziával. :P
Szióka! :D
Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy magamat lőjem-e fejbe, vagy mindenki mást.
Könyörgök....mondja valaki, hogy ez egy kamukérdés...mármint...Jézusom, mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy valaki ezt komolyan gondolja?
A köszönés formájának abszolút nincs köze ahhoz, hogy az illető tetszik-e a másiknak vagy nem, ez hülyeség.
Ha te mindenkinek sziával köszönsz, akkor neked mindenki tetszik vagy mi?
Jézusom...jézusom...JÉZUSOM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!