Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha emiatt nincs önbizalmam? 18f
Nem vagyok ronda gyerek, helyesnek mondanám magam , de kinek mi az este.
Nincs sok önbizalmam a péniszem mérete miatt (16cm) normális ez? Nagyon jó , okos , intelligens, kedves srác vagyok, de úgyérzem ez mit sem ér, nem vagyok elégedett a péniszemmel:( Semmi baj nincs vele, vastagsága tökéletes de a hossza zavar, gondolkodom hogy megműttetem.
Nekem 14 cm, és dettó ugyanez, de már hozzászoktam.
Te még próbálkozhatsz nyugodtan, bár készülj fel egy-két megjegyzésre.
Nekem 5 éve az első barátnőm a szemebe is mondta, hogy ezzel ne akarjak sokat kezdeni, mert nem fog menni.
Most 27 éves vagyok, még nem voltam nővel, de már nem is igazán akarok. Nem vágyok rá, úgyse tudnám kielégíteni ilyen kis mérettel. :( Vannak akik a magányra születtek...
Miért lenne ez baj?
Teljesen átlagos a méreted.
Ha ez felvidít,nekem volt 16cm-es párom,aki könnyen és teljes mértékben kielégített. És volt 24centis,akivel nem tudtunk sok pózt,mert túl nagy volt és gyakran fájt.
Szóval ezért ne parázz.
20/L
Hogy önbizalmad nincs, azt megértem. De legalább annyi eszed legyen, hogy megnézed az itt naponta tucatjával sorakozó hasonszőrű kérdésre adott választ.
16cm a lehető legjobb méret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!