Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam a randizáshoz, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Akar velem találkozni egy nagyon-nagyon jó pasi, aki ráadásul okos is, sőt, az érdeklődési körünk is egyezik. Eddig kb. mindig ilyen tökéletes, modellalkatú barátnői voltak, én meg enyhén szólva nem vagyok az.. Igazából szeretnék vele találkozni, mert nagyon tetszik, de tudom, hogy ez fordítva nem így lenne és lehetetlen, hogy lenne köztünk bármi is... 19/L2015. jan. 30. 17:12
2/5 opened paradise válasza:
Elhívott,nem?
Ne gondolkozz helyette,nem lehetetlen.
3/5 anonim válasza:
"Akar velem találkozni" "az érdeklődési körünk is egyezik"
Nem látok rá okot, hogy ne találkozz vele.
4/5 Takacs Laszlo 15 válasza:
Ha talaljozol vele meg fogod tudni.
5/5 anonim válasza:
Oszt' ott helyben megkérné a kezed. Akkor már lenne önbizalmad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!