Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác rohadtul tetszik nekem 13/l vagyok nem merem megkérdezni nincs sok önbizalmam 171 cm és 84 kg vagyok?
Az első válaszoló hozzászólása minősíthetetlen, pontosabban önmagát minősíti, bár nem biztos, hogy felfogja, mit jelent ez.
Én is azt gondolom, hogy a szexhez mindenképpen éretlen a 13 éves korosztály, de még a 16 is necces, de barátkozni fiúkkal azért lehet, de te nem barátságra, hanem szerelemre vágysz, ami természetes, hiszen ilyenkor már javában dolgoznak a hormonok, de akkor is korai.
Ami a fogyást illeti, ebben a korban nem, vagy nagyon körültekintően (csakis orvosi javaslatra - dietetikus) szabad fogyókúrázni. Viszont érdemes lenne egy halom vizsgálatot elvégezni, hogy nem lehet-e valami betegségnek a tünete (cukorbetegség, pajzsmirigy rendellenesség...) Ezt a háziorvosnál kell kezdeményezni, és egy teljes laborvizsgálatot jelent alapesetben (éhgyomorra vérvétel, vizeletvizsgálat)
Persze tényleg fontos, hogy kerüld a túlzottan cukros (pl kóla), zsíros, olajos kajákat, és hogy sportolj, de azért ne tedd tönkre magad benne, főleg ne vegyél be mindenféle szteroidokat, stb.
A harmadik részére meg az a válaszom, hogy azért még mindig a fiúnak/férfinek kellene megtennie az első lépést. Persze a lány jelezheti valamilyen formában, hogy szabad közeledni, de a túlzottan könnyű prédát általában nem is becsülik annyira, de ez mindenben így van.
És hogy egy kis vidámsággal fejezzem be:
Nem a szexre gondoltam majd az még 4, 6 év mulva . Az utolsó választ köszönöm végre valami értelmes. Egyépként minden nap mozgok, sportolok és a kajára is figyelek . Az elmult időben fogytam 1 kg ot .
A srác vicces és megjegyzem nem néz ki rossz6l. Vannak megszállottságai de az érdeklődési körünk azon8s .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!