Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki nekem több mint fél éve tetszik, elmondta hogy én is neki, és elhívott sétálni sos mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval elhívott sétálni,aminek tökre örültem,.De,igazából annyira nem ismerjük egymást,viszont ha találkozunk,nem akarom kellemetlenül érezni magam,esetleg nem lesz témánk.Kicsit félek,hogy mi lesz,de tényleg,azt hiszem,szeretem. Valaki esetleg volt már hasonló helyzetben? Tapasztalt már ilyet? várom a válaszokat2014. márc. 30. 18:14
1/8 anonim válasza:
Ha tudsz már palacsintát sütni nagy baj nem lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok,kedves első kommentelő,csak úgy szólok,hogy kicsit se vagy humoros... :)
2014. márc. 30. 18:17
3/8 anonim válasza:
Ne félj, szerintem menj el. Max ha nem érzed jól magad akkor azt mondod hogy fontos dolgod van eés eljössz.
4/8 anonim válasza:
Komolyan irtam, mig nem tudsz palacsintát sütni nem fiúzhatsz. Éhenhal melletted szerencsétlen pasi, ezt te sem akarhatod.
5/8 anonim válasza:
Menj el nyugodtan, biztosan jó lesz:) Ha meg nem, akkor legalább megtudtad, hogy mégsem illetek egymáshoz.
6/8 anonim válasza:
Menj csak el! Ez természetes hogy izgulsz, nem tudsz mit tenni ellene... :) Add önmagadat, ez a lényeg, és érezd jól magad!
7/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gáz, ne aggódj!!!! Erre nincs recept, minden rendben lesz. Amúgy az első válaszoló tök komolyan írt, és jó tanácsot is adott, csak nem értetted!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és akkor ez esetben ha az első válaszoló tényleg komolyan írt,akkor bocsánat,hogy így leszóltam :D :/
2014. márc. 30. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!