Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szinte mindig hello-val köszönnek nekem, emiatt teljesen elment az önbizalmam. Mit kéne tennem, hogy sziával köszönjenek? 21/f
Nekem úgy sszoktak, hogy TAKARODJÁL!!!
jobban írtam annakidején a "heil mein Führer"-t :( De azoknak az időknek vége. Azóta csak takarodjál meg "GTFO" van.
Készíttess egy pólót a következő szöveggel:
Ha nem sziával köszönsz, felgyújtalak!
AZIGEN O.O Nyírőbe van WiFi?
Én magázódni szoktam, mert azt szeretem, ha valakivel tegező viszonyban vagyok, napszaknak megfelelően köszöntöm. Ezt tedd zsebre:D
Ember, hidd el, a köszönésnek semmi köze nincs ahhoz, hogy tetszel-e valakinek. Lehet hellót mondani csábosan, és sziázni közömbösen/lekezelően/stb.
Amúgy ezt az "alapszabályt" te hol hallottad/láttad? Mert ha ennyire alap, mindenkinek tudnia kellene, ahhoz képest...Gondolkodj már reálisan. Emiatt megy el az önbizalmad? A te készülékedben van a hiba. De hát a sorozatgyilkosok is így kezdik..
Viszont így már értem, miért nincs csajod...
Hello, szia, szevasz!
Van nalatok terasz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!