Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van megbélyegezve minden (real) rapszerető fiú?
Figyelt kérdés
Nagyon csendes és visszahúzódó fiú vagyok, de 13 éves korom óta hallgatok igazi (tehát nem a mai divat: essem, mr busta, ak26, jb) rappet, és ha valakivel ismerkedéskor beszélgetek a zenéről, akkor elsőre általában kinevetnek/megmosolyognak, hogy ilyen kis nyomi fiú vagyok és rappet hallgatok.
Ez miért olyan vicces/Mi ezzel a baj?
2015. márc. 7. 17:44
11/11 anonim válasza:
Ja, :D
sorry!! félre olvastam
én keményen tolom az old school-t :) (csak külföldi)
Ice Cube, 2Pac, Onyx, régi Snoop (bár ezek inkább "new school" előadók, az old school 90 előtt volt)
háát a csajok pont l4szarják ezt... nem értékelik :/
pár értékeli, de azok is csak akkor ha Kalifa, Tyga vagy Mr. Mish felszopó vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!