Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne szólni ezért?
Én kezdem sokallni azt hogy mennyi csomagot rendel barátnőm, havi 1-5 db között, átlagban 22e Ft/db.
Együtt élünk külön kasszán, igazán amit fizet az a kaja vásárlás, de én is szoktam venni.
Még ha érdemes dolgokat venne, de ilyet pl mint műanyag vlmi amire teszed a fakanalat fozeskor stb
Jogos kétely ez a jövőnkre nézve?
Ha úgy érzed, nem ad bele eleget a közösbe, akkor vele beszéld meg. A továbbiakban viszont, ha külön kassza van, akkor hadd vegyen már azt amit akar.
Amúgy a műanyag cuccos érdemes dolog. Egyszer pont valami ilyesmit kértem anyumtól szülinapomra :D Megvolt mindenem, de mindenképp akart valamit adni, hát ilyenre pont szükségem volt.
Olyan tekintetben furcsa, hogy hova teszi a havi 1-5 rendelést, mi történik azzal, ami nem fér, avagy palotában éltek? Havi 80-110e kisebb értékű tárgyakra, segédeszközre rengeteg még tárolni is.
Nem lehet, hogy túlzol?
Mindenki költ valamire inkább erre, mint cigi vagy alkoholra. Árban ugyanott van, de egy része legalább hasznos.
Abban az esetben érdemes lenne, ha a közös költségekből nem veszi ki a részét (pl. számlák), ill. ha hónap végén kölcsönkunyerálgat. Ha megteheti és külön kasszán vagytok, akkor semmi közöd hozzá, hogy mire költi a saját pénzét. De ha ennyire zavar, valszeg nem vagytok egymáshoz illők. Én is költök ennyit olyan dolgokra, ami nem a szimpla túléléshez kell, hanem "luxus", és ha a párom emiatt nyafogna, akkor szakítanék, és keresnék olyat, aki vagy elfogadja, vagy hasonlóan gondolkodik.
Amúgy meg 5.-nek: azért nem minden rendelés vmi olyan kisebb tárgy, amit olyan nehéz tárolni. Gondolom, a legtöbb dolog, amit rendel, ruha vagy ékszer, aminek azért, ha nincs egy influenszerhez hasonló ruhatára, el tudja tárolni egy átlagos szekrény. Vagy "fogyóeszköz", pl. parfüm vagy smink.
"Csak" a kaját fizeti? Nálunk havi szinten ez a legnagyobb tétel. Tény, hogy minőségi kaját eszünk, és minden nagyobb háztartási eszköz energiatakarékos. De a havi kaja sokkal több, mint a rezsi.
Másrészt: a műanyag cuccot a háztartásba vette, akkor is, ha csak ő főz, ezért szerinted az "övé". Ahogy egy ágynemű, fürdőszobaszőnyeg is közös, és nagyon gyorsan elhasználódnak. Tipikus pasi vagy, aki szerint ez pénzkidobás, elvan a leharcolt takaróval, és fel nem fogja, hogy ezt neki IS meg kéne vennie. Aztán ahelyett, hogy odaadná az ára felét, kiveri a hisztit, hogy költi a nő a saját pénzét.
Hát a számlák, lakhatási költségekbe nem ad. Havi 3 4 10e Ft körül én is vásárolok élelmiszert. A tisztító szereket én veszem.
Általában nem olyat vesz ami közös használatú, de nem is smink parfüm..t.mu és she.nes vackok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!