Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről érdemes szólni a páromnak?
Egy ideje gyanús nekem, hogy nárcisztikus vagyok, ami a kapcsolatomban is sokszor kiütközik.
Pszichológushoz nemrég kezdtem el járni, nem pont emiatt, de neki is említtem, hogy valószínűleg az vagyok.
Én ezen persze szeretnék változtatni, rendbe akarom magam hozni, de ezt tegyem a “háttérben”, vagy szóljak róla a barátomnak, hogy gond van velem? Ő nem vette még észre, és valószínűleg nem is fogja.
19/f
A nárcizmusnak vannak fokozatai, illetve ott van az önreflexió is, amivel úgy érzem rendelkezem.
Nyilván nem gondolom magam kőkemény nárcisztikusnak, de valamennyi biztos hogy van, és több mint kellene
4 nem biztos. Ugyanis vissza is élhet vele es gunyolhatja is akár hogy mentàlis sérult meg igybmindenben magának adna igazat is.
Nem tudni a párja milyen..
Biztosan nem vagy nárcisztikus.
Mert aki nárcisztikus, sosem gondolja magáról, hogy a lenne.
Attól, mert valaki nem altruista, még nem lesz nárcisztikus. Természetes és egészséges dolog, hogy az ember önmagát is nézze.
Amúgy meg ha barátodnak nem tűnik fel, hogy az lennél, akkor nincs probléma. Mert ez vagy azt jelenti, hogy nem vagy az, vagy pedig azt, hogy ha mégis valamilyen szinten az vagy, akkor ez neki teljesen belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!